Carmen Dan, pe faras! Breaking news

Carmen Dan primește lovitura decisivă! Ministrul Afacerilor Interne cu un pas mai aproape de a intra în jocul dosarelor de la DNA.

Carmen Dan este în corzi după ce la DNA a fost depus un dosar consistent! Ceea ce este interesant este faptul că informațiile puse pe tavă procurorilor anticorupție sunt informații actuale, nu informații din vremea când aceasta era prefect de Teleorman. Potrivit jurnaliștilor de la național.ro, informațiile din acest dosar sunt din timpul mandatului de ministru de Interne.

Mai mult decat atat, potrivit sursei mai sus menționate, se pare că celcare a depus denunțul secolului este o persoană grea din minister. Pe langă acesta, și alți șefi din structuri în activitate și-au dat deja acordul că, în afara statutului de martori pe care îl au în acest prim dosar să depună la randul lor denunțuri cu privire la presiunile exercitate asupra lor de către Carmen Dan și ”Frăția Blondei” din jurul acesteia.

Citiți și:  BREAKING. LISTA BOMBA a inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.