Carmen Dan cere avansarea în grad de GENERAL a “Fantomei albe” de la protestul diasporei

Șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, Cătălin Paraschiv, cunoscut ca „omul în alb” sau „fantoma albă” de la protestul diasporei din 10 august, a fost propus spre avansare în grad de către ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru că a dat dovadă de “înalt profesionalism”

”În data de 15 octombrie, ministrul Afacerilor Interne a transmis președintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigadă cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan.

Ministrul Afacerilor Interne își fundamentează propunerea pe faptul că ofițerul a dat dovadă de un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a transmis că au fost efectuate verificările necesare, de securitate și de legalitate, și își asumă responsabilitatea privind integritatea morală și profesională a ofițerului propus”,se arată în comunicat, Potrivit stirile PRO TV.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.