CARGUS CURIER DA TEAPA! NU ITI VINE SA CREZI? VEZI FOTO! Un timisorean a cumparat un Smartphone de la eMAG si a primit o piatra in loc de telefon!

cargus-emag-telefon-piatra-teapa

Un tânăr din Timişoara care a cumpărat online un telefon HTC M8 a primit o piatră în coletul pentru care a plătit 1.200 de lei. Magazinul care a livrat coletul şi firma de curierat fac acum o anchetă internă pentru a stabili cum s-a ajuns în această situaţie. Între timp, eMag, magazinul de unde tânărul a cumpărat telefonul, şi-a asumat greşeala, stornând factura. Timişoreanul vrea să primească telefonul.

UPDATE, ora 16.35: Reprezentanţii eMAG au transmis o informare în care arată că produsul comandat a plecat din companie în condiţii normale. „În urma reclamaţiei primite de la clientul nostru, am înlocuit produsul şi am efectuat verificări interne ale proceselor de expediere, care au confirmat faptul că la momentul plecării din depozitul nostru, coletul conţinea produsul şi fusese ambalat în condiţii corespunzătoare. Le recomandăm tututor clienţilor să folosească serviciul de „Deschiderea coletului la livrare” pentru că ne dorim ca toţi să beneficieze de cea mai bună experienţă de cumpărături online”, a declarat Andreea Nuca, Customer Care Manager eMAG.

UPDATE, ora 16.15: Printr-o informare transmisă de directorul de marketing al Cargus International, Andreea Marin, firma de curierat îşi asumă situaţia, fără a oferi alte detalii cu privire la modul în care s-a produs incidentul. „Dorim să vă transmitem că ne asumăm situaţia creată şi ne cerem scuze faţă de client. În acest moment derulăm o investigaţie internă şi vom lua toate măsurile administrative şi legale care se impun, astfel încât asemenea situaţii să nu se mai repete în viitor”, au comunicat reprezentanţii Cargus.

Ionuţ Mihoc, un tânăr din Timişoara, a comandat săptămâna trecută, pe 10 februarie, un smartphone de la eMag. Comanda a fost confirmată, iar pe data de 12 tânărul a primit de la curier numărul coletului şi datele referitoare la livrare, care trebuia să se facă la biroul la care lucrează Ionuţ prin Cargus.

Curierul de pe zona în care este biroul lui Ionuţ era cunoscut de tânăr şi colegii lui, livrând şi alte pachete la biroul respectiv. „În ziua în care trebuia să se facă livrarea eu am fost plecat şi i-am spus curierului să lase coletul la sediul Cargus pentru că o să trec eu să îl iau. M-am întors târziu în oraş şi nu am mai apucat să merg să ridic coletul, iar a doua zi trebuia să primim colet prin Cargus de la alţi furnizori. A fost un coleg să ridice toate coletele şi m-a sunat colegul să îmi spună că e cam scumpă piatra pe care am cumpărat-o. Iniţial am crezut că glumeşte, dar apoi mi-am dat seama că nu glumeşte şi în colet e un bolovan”, a declarat Ionuţ Mihoc pentru www.redesteptarea.ro.

Tânărul a sesizat încă de atunci eMag-ul şi Cargus, principalul suspect al lui Ionuţ fiind curierul care trebuia să livreze coletul. „Când m-a sunat, şoferul de la Cargus mi-a spus că a lăsat telefonul la firmă (n.r. sediul firmei de curierat), dar niciunde nu era specificat ce conţine coletul. În plus, şoferul nu mai răspunde deloc la telefon. Mai aveam colete de primit, le-a dat altui coleg. Părerea mea e că a fost şoferul de la Cargus. Se vede că coletul e lipit cu super-glue”, a mai declarat Ionuţ.

Timişoreanul a mai spus că, deşi a sesizat problema încă de săptămâna trecută, până în momentul de faţă cazul său nu a fost rezolvat. Contactat telefonic, directorul de marketing al Cargus, Andreea Marin, a declarat că se fac verificări. „Avem deschisă o sesizare. Investigăm pentru a vedea despre ce este vorba. Nu excludem nicio variantă, dar 99 la sută nu credem că s-a întâmplat la noi atâta timp cât a primit coletul sigilat. Avem poze şi înregistrare din momentul în care a primit coletul. În momentul în care o să avem un răspuns final o să îl comunicăm”, a declarat reprezentantul Cargus.

Potrivit unui reprezentant al Departamentului de reclamaţii de la eMag, problema „pietrei” a fost rezolvată, clientului fiindu-i solicitat un răspuns cu privire la „produsul pe care doriţi să îl înlocuim având în vedere livrarea eronată”. Tânărul a declarat că aşteaptă să primească telefonul comandat, redus cu 20 la sută, aşa cum era preţul în momentul în care a efectuat comanda şi plata. Reprezentanţii eMag au promis că vor oferi un răspuns cu privire la „eroarea” care a făcut ca, în loc de smartphone, clientul să primească o piatră.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *