Care este PRETUL TACERII Melindei Gates în cazul pedofilului Jeffrey Epstein

Nu trece o zi fără ca divorțul dintre Bill și Melinda Gates să nu scoată la lumină picanterii pe care nimeni nu le-ar fi bănuit. Așa s-a aflat de escapadele anuale ale miliardarului cu o fostă iubită și de aventura cu o angajată Microsoft. Cireașa de pe tort a fost informația privind întîlnirile, neagreate de Melinda, dintre Bill și Jeffrey Epstein, acuzat de trafic și sex cu minore.

Ținând cont de averea uriașă care se află în joc, au existat speculații că în spatele acestor dezvăluiri s-ar afla chiar Melinda. Ca o strategie pentru a-și asigura cota legală de active.

Noi dezvăluiri despre Bill Gates
Potrivit avocatului Lois Liberman, este însă puțin probabil ca Melinda să fie sursa acestor dezvăluiri.

Citiți și:  Bill Gates, anuntul care zguduie toată lumea! Guvernele trebuie să se pregătească

Liberman, specialist în acorduri pre și post nupțiale, a declarat că este foarte probabil că acordul de separare dintre Bill și Melinda să includă o prevedere privind confidențialitatea cu privire la chestiuni personale.

„Presupun că Acordul de separare, care este acum semnat, sigilat și livrat, conține o prevedere care impune Melindei să nu vorbească cu mass-media sau să publice nimic, în social media, în presă sau într-o carte, despre viața lor”, a declarat Liberman.

„Dezvăluirea unor chestiuni legate de viața personală ar include și ceea ce ea știa sau nu despre întâlnirile lui Gates cu Epstein”, adaugă expertul.

Sancţiuni financiare pentru Melinda Gates
Acesta spune că ar putea exista un anumit tip de clauză „de daune” sau de sancțiuni financiare în cazul în care Melinda încalcă o astfel de prevedere. Dacă ar fi tentată să povestească presei despre întâlnirile dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein, ar putea pune în pericol condițiile acordului de divorț, mai spune Liberman.

Citiți și:  Avertisment SUMBRU al lui Bill Gates inainte de sarbatori

Melinda Gates s-a întâlnit încă din 2019 cu avocaţi, înainte de a decide să se despartă de Bill Gates, deranjată de legăturile soţului ei cu pedofilul Jeffrey Epstein. Potrivit WSJ, prietenia lui Bill cu Epstein, care pledase vinovat pentru sex cu minore înainte de a se întâlni pentru prima dată cu Gates în 2011, o “bântuia” încă pe soţia cofondatorului Microsoft.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!