GENERAL

Care ar fi următoarea ţintă a lui Vladimir Putin! Este alertă totală. Experţii au anunţat planul Rusiei

1200x630 harta politica Ucraina

România trebuie să fie în alertă maximă! Vladimir Putin şi-a stabilit următoarele ţinte, iar lovirea unei ţări NATO nu este exclusă. Experţii spun că accidental o ţară din Organizaţia Nord-Atlantică ar putea fi lovită, iar asta ar însemna războiul total.

Potrivit unei analize The Conversation, orice rachetă lansată accidental sau orice mișcare greșită făcută de ruși sau ucraineni poate duce la un întreg război în toate țările NATO.

Statele de est ale NATO sunt mai expuse unui viitor atac decât ​​cele din vest. Pe 15 martie, premierii Poloniei, Sloveniei și Republicii Cehe au luat trenul pentru a se întâlni la Kiev cu președintele Volodimir Zelenski. Vladimir Putin nu are de gând să se oprească aici, iar țările din est ar putea fi următoarea țintă.

Șansele ca Vladimir Putin să atace toate țările NATO este uriaș, mai ales de când soldații sunt tot mai debusolați și înspăimântați. O simplă greșeală, peste granița altei țări, sau un subofițer care reacționează irațional ar putea duce la un atac înfiorător, subliniază The Conversation.

Zelenski s-a rugat să primească o „zonă de interdicție aeriană” asupra Ucrainei. Dar liderii NATO au considerat că acest lucru va duce direct la un război uriaș și au preferat să mai aștepte. Președintele din Ucraina a avut și o altă cerere: furnizarea de avioane, pentru a ajuta forțele aeriene ucrainene.

Dacă NATO ar furniza direct aeronave Ucrainei, Rusia ar putea înțelege greșit acțiunea alianței. Acest lucru poate implica lovituri asupra aerodromurilor unde sunt ținute avioanele, de exemplu, în Polonia.

Următoarea țintă a lui Putin
Zelenski ar fi dorit o zonă de excludere aeriană după ce a înțeles că este imposibil ca țara lui să intre în NATO în viitorul apropiat. Președintele din Ucraina are în plan un spațiu de negociere corespunzător pentru a încheia un acord cu Rusia.

Aderarea la NATO permite unei națiuni să invoce articolul 5 din Tratatul Atlanticului de Nord pentru a cere ajutor celorlalți membri ai Alianței. SUA s-a folosit de acest articol în urma atacurilor din 11 septembrie 2001. Articolul 5 înseamnă că acțiunea militară este o opțiune care poate fi considerată parte a principiului de „apărare colectivă”. Cu toate astea, statele NATO nu sunt obligate să ofere sprijin militar.

Foarte multe state din NATO preferă să rămână neutre și să nu se bage în conflictul dintre Rusia și Ucraina. Implicarea tuturor țărilor ar putea duce la probleme înfiorătoare. Vladimir Putin a avut un mesaj dur pentru alianță și a amenințat cu „consecințe pe care nu le-ați văzut niciodată în istorie”.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. Dacă ar lovi o țară NATO er fi bine să fie lovită rusia în plin cu toate portavioanele din mări și de pe uscat Nu atacată ucraina adică dacă din Ucraina vine o lovitură urgente lovituri în rusia și blocată armata din Ucraina dezarmată și oprit traficul din Ucraina și răspuns direct pe teritoriu rus .Dacă nu știu ce fac nui ietrăm nui la Biserică să zicem iartăi că nu știu ce fac .Pînă acuma nu ați avut motive dar dacă ne dau motive .Planul 2 ar fi și eliberarea totală a rușilor din Ucraina fără a trimite lovituri în rusia și dezarmat tot ce tehnică are rusia în ucraina destrusă Duse unitățile Ucrainiene la granița cu rusia și baraj mare instalat cu tehnică din Occident .Dacă ne lăsăm să o zgîndăre mulți ani ne opresc ca să cultivăm și va urma foamea prin Africa Asia .putin nu judecă ce va urma cu poporul lui că are el de toate de parcă pînă acuma lar fi interesat .Pentru luni și miercuri mă voi ruga eu spre ai face să se dușmănească /mănîce între ei conducerea rusiei toți înpotriva lui putin .Au poluat Europa asta și eu sufer cu plămînii am lucrat în grupa 1 în praf și psd comuniștii noștri miau furat și dreptul la pensie și ei vor avea o soartă grea .Și în portul rusesc anul trecut a fost furtuna mare și voi cere iar peste crimeea ceva .O secetă peste rusia ploi cu gheață mare tunete furgere peste moscova .Vor fi la vară peste turlele bisericilor cu aur ale satanei chiril .Dacă planul Divin este acesta să fie așa nu voi putea face nimic Corupțiea este de vină din toată lumea asta și am dovezi eu multe .Cînd a zis la antena 3 era Duminica dădea imagini cu Coloana de 60Km spre Kiev și am zis Doamne Fă tu ceva să nu mai miște din loc și am văzut asta .Zicea cineva că este blocată nu pot nici să se întoarcă că este moale terenul din lateral de șosea .nu pot întoarce . Păi tancul se întoarce în loc pe șosea și chiar din prima dacă nu 2 sau 3 manevre dar nu sa mișcat că au fost speriați mental toți și înprăștiați luptătorii .Am simțit eu exact atunci cînd am cerut la CER asta un moment de liniște și iar am cerut ca rușii să se bată între ei .Și cu OZN am cerut ceva și am văzut film a fost și va fi că sunt dirijate de Ființe de LUMINĂ .Semizei .Ceva că îi face invizibili .

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: