Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Carambol MORTAL cu 29 mașini pe A32 in Italia: Cel puțin doi morți și 31 răniți

1613258054 429 carambol de proportii pe autostrada in italia zeci de masini distruse zeci de victime imagini

Un accident tragic a avut loc astăzi pe A32 în localitatea italiană Bardonecchia, Torino, în care au fost implicate cel puțin 29 de mașini. Potrivit bilanțului provizoriu emis de autorități sunt doi morți și 31 de răniți.

Accidentul s-ar fi produs din cauza temperaturilor scăzute, care a dus la formarea ghețușului pe șosea.

Autoritățile spun că sunt doi morți până acum – un bărbat de 37 de ani și o femeie de 71 de ani – și 31 de răniți, informează torino.repubblica.it.

Autostrada a fost închisă spre Bardonecchia, cu o ieșire în Susa. Primele imagini, difuzate pe rețelele de socializare, au creat panică.

Victimele sunt un bărbat și o femeie: primul este Francesco Armentaro, 37 de ani, din Caselette (Torino). El lasă în urmă o soție și doi copii: unul de 3 ani și unul născut acum trei luni.

Cealaltă victimă, Michelanna Giachino, în vârstă de 71 de ani, din Torino, a murit în timp ce era transportată la spital. Se ducea la munte să-și viziteze nepoții.

Alte 31 de persoane au fost rănite: două în cod roșu la Cto și Molinette din Torino, 4 în cod galben, 25 în cod verde.

Președintele Uncem, Uniunea micilor municipalități montane, Marco Bussone, arată cu degetul către Sitaf, compania care administrează autostrada: „Neatenția concesionarului A32 în gestionarea suprafeței drumului în ultimele ore este foarte gravă. Este necesară o poziție luată de noul ministru Giovannini. Spunem de ceva timp că modelul de management al acestor autostrăzi este inadecvat. Este grav să nu existe sisteme de gestionare preventivă mai serioase”.

Sursa: stiridiaspora.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.