Caracal: Gheorghe Dincă, detalii despre relațiile intime cu Luiza! Ce l-a rugat fata, înainte de viol! „Nu puteam să refuz”

Ancheta crimelor de la Caracal este departe de-a se finaliza, iar Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, continuă să șocheze! Recent, acesta a făcut dezvăluiri bombă despre complicele său, Ștefan Risipițeanu, care îi este vecin!

La scurt timp după ce a fost arestat Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, autoritățile au încercat să audieze vecinii și oamenii din zonă, pentru a putea afla mai multe detalii despre crimele de la Caracal.

Printre ei s-a aflat și Ștefan Risipițeanu, vecinul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, care a declarat în primă instanță faptul că el nu știe și nu a văzut nimic în ziua în care Luiza Melencu a fost răpită și același lucru l-a declarat și despre Alexandra Măceșanu.

Totuși, anchetatorii au trăit un adevărat șoc atunci când au descoperit recent, chiar de la Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, faptul că Ștefan Risipițeanu văzuse cum Luiza Melencu a fost adusă acasă la Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, noi dezvăluiri despre Luiza Melencu

Bărbatul a ales să mintă autoritățile, pentru a-și proteja astfel prietenul. Aflat în continuare în arest, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a dezvăluit mai multe despre „Fănică”, al său complice care ar fi putut ajuta anchetatorii!

Gheorghe Dincă le-a relatat oamenilor legii, cu lux de amănunte, cum a ajuns Ștefan Risipițeanu la el acasă, unde se afla deja Luiza.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, noi dezvăluiri despre Luiza Melencu

„Fiind bine legată la ochi și la mâini, am plecat la Fănică, la copertină, unde mă aștepta. Fănică făcea țigări din ziar și mi-a zis: «Nea George, se (…) bine?», eu zicându-i că da. Am mai stat pe afară puțin, pe la nutrii, dar el era nerăbdător să meargă în casă la Luiza. Își freca palmele, dar nu puteam să îl refuz pentru că o văzuse în mașina mea zbierând”, a povestit criminalul de la Caracal.

A urmat apoi complicitatea celor doi! Gheorghe Dincă spune că l-a pus apoi pe Risipiţeanu să se jure că nu va spune niciodată nimănui cele întâmplate. L-a convins uşor, promiţându-i şi bani de ţigări, cel din urmă fiind deja ameţit de băutură. Se pare că vecinul era totuși extrem de nerăbdător s-o violeze pe Luiza Melencu și, cel mai probabil, ca să îi câștige tăcerea, Gheorghe Dincă i-a dat pe fată.

„Fănică mirosea rău a țuică, dar nu mai aveam ce face, așa că întâi am stat cu el de vorbă că îl las să o (…), dar jură pe părinţii lui că nu spune la nimeni, mai ales la cumnații lui, Cristi și Marian. În mod special lui Marian, pentru că el cu Marian era de regulă. S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură. Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, a mai spus Dincă, informează cei de la Cancan.

Gheorghe Dincă a mers mai departe cu relatările și a povestit apoi ce reacție a avut Luiza Melencu, atunci când a aflat că urmează să fie violată de Risipițeanu, dar și ce l-a rugat pe criminalul de la Caracal.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu