UN JEG PRO-RUS, UN TRADATOR DE PATRIE – Foto

capsali
Iulian Capsali, unul dintre promotorii national-bolsevismului rus in Romania, scrie ca daca tara noastra va fi atacata de Rusia (nu va fi atacata, Romania e in NATO) , orice intentie a Romaniei de a se apara e un razboi „contra crestinilor”, un razboi ce urmareste, de fapt, sa faca din Rusia o colonie americana.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

 1. mda ….

  primo Rusia nu e catusi de putin crestina -or mai fi cativa care incet incet incearca sa se intoarca la credinta strabunilor lor macelariti de bestiileiudaice dar astia sunt putini – dovada steaua iudeobolsevica domina piata (inca rosie) centrala a moscovei, restul boborului a ramas in continuare iudeobolsevic spalat pe creier si sunt deliberat tinuti sub permanenta amenintare psihica a unei invazii iminente de catre trupe straine capitaliste si sau fasciste – pe principiul nemtzii pa' uliztza, davai minia aftamat (citit cu accent rusnac)

  secundo Rusia este deja o oligarhie bancar corporatista adica ca in cadrul acestei oligarhii ponderea factorului iudaic e mult prea redusa ptr dorintele imperialiste ale bestiilor desertului in speta triburile criminale
  iudaice

  terzo De ce am mai distrus Armata Romana fara sa punem nimic in loc cand am aderat la NATO ? (sau poate am fost aderati mai stii?) Daca era cazul sa ne batem noi cu Rusia ne faceam armata, nu ? Dar asa NATO si-a luat angajamentul ca ne apara de toate belele, deci de ce sa ne inrolam noi beleuzi pardon voluntari ca s ane batem cu rusul? madame udrea si musiu basesqiu plus toata sleahta oligarhica au nevoie de protectie range roverul ebist? Sa-si achizitioneze si sa-si monteze, de preferinta intr-un service autorizat, alarme antifurt!

  finale

  NU NU VOI LUPTA CU rusnacii (le vom plati datoriile poate vreodata dar nu la momnetul asta) decat daca ma trezesc cu rusnacul la usa casei si numai daca manifesta intentii pe care eu le voi considera ostile !

  • Daca este asa de inteles, precum scrii, nu voi lupta cu rusnacii, ci nu inpotriva lor, nu inteleg cum ai astepti ,sa -ti bata la poarta ?! Dar de totus ai facut o greseala de exprimare, si sunt sigur … , eu te voi ajuta sa fii anteles de toti si anume

  • Revin la raspuns, deoarece ,nu stiu dece nu este in intregime redat …. ?!
   Inca odata ;- de vor venii la tine la poarta, ati vor spune tot asa , ce le-a spus Ucrainenilor , insa de vor venii la tine acasa (cum a venit la bunicul tau ), ca in al-ll- lea razboi mondial, vor intra in cocina , in cotetul cainilor si in beci , dupe care , vor intra in casa, vor lua nevasta si copii la ranga , iar pe tine te vor oprii ca spectator la scena , sa nu uiti prea repede filmul (de mai traia bunicul tau, nu te mai sfatuia sa-ti mai pierzi timpul, asteptindu-i sa te lamureasca Ei, ce au de gind cu tine !!!

 2. probabil vorbesti din propria experienta cu statul spectator sau ai vreo fantezie pe care ai vrea sa ti-o indeplineasca nevasta-ta, cat despre bunicul meu, cand a vazut ca vine napasta si ca nu avea scule iar casa era din chirpici cu gardul darapanat de atatea lipsuri nu a stat sa se gandeasca de doua ori ci a sters-o cu tot cu familie catel si purcel pana sa ajunga rusnacul, rusnac care oricum a fost multumit ca i-am lasat cocina in picioare, casa au bombardat-o aliatii de najdede amerloci.
  intre timp s-a mai schimbat problema – nici rusnacul nu mai defileaza pe ulita in bocanci sudati pe picior si nici cu tancul pe ulicioara ci zboara cu avionul si loveste cu racheta tinte strategice nu case de chirpici si blocuri comuniste pline de igrasie de la apa infiltrata prin miriade de gauri gaurele si gaurici doua mari si doua mici, nu de alta dar rachetelele sunt scumpe si nuse merita sa le dai aiurea pe blocuri debransate de la caldura din cauza datoriilor prea mari, iar noi avem scule ca am fost patiti, avem betoane si avem apa si halelala suficienta caci taria oricarei armate sta in stomac ca sa-l parafrazez pe napoleon si mai ales nu stam la comun cu toti boii ca tine deci nu imi duce mie grija ca doar cainele moare de grija stapanului si prostul de grija altuia, iar rusul s-ar putea sa nu treaca de poarta mea cum zici tu ci mai degraba sa urce pe scara ta cu tot cu interfon si lift defect.

 3. resetarea financiara se face prin razboi. Acum cinsitit sa fiu, nu cred ca politrucii nostrii vor fi informati despre asta…. dar vor incerca iar sa scoata populimea la macel, ca sa-i aprecieze stapinii. (licuricii) Romanii cu capul pe umeri sper ca nu vor mai pune botul, iar cei care vor fi totusi pe front, sper ca-si vor alege bine prioritatile. Primele tinte sunt dusmanii din interior, aia care ii vedem din 4 in 4 ani…

 4. Georgescu Viorel

  nu vad ca ar fi tradator ..omul spune ca nu va lupta daca noi vom fi agresorul..nu rezulta ca nu ar lupta sa isi apere tara ..si e normal..sa nu ne lasam tarati intr-un razboi al altora ca in trecut…si care isi apara dpar interesele…atata timp cat nu vom fi atacati , e normal sa nu luptam cot la cot cu un tert agresor impotriva unui stat vecin si destul de puternic..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.