CÂNTĂREŢUL DE HIP-HOP CEDRY2K LE-A VORBIT AZI LICEENILOR DIN BUZĂU DESPRE DROGURI ŞI PERICOLUL REPREZENTAT DE ELE

Cedry2k-300x211

Marius-Stelian Crăciun, cunoscut sub numele Cedry2k de iubitorii de hip-hop a fost invitat azi la colegiul Mihai Eminescu la o întâlnire cu liceenii din Buzău.

Aflaţi la vârsta la care, de obicei, tinerii îşi aleg un model de urmat în viaţă şi nu întotdeauna optează pentru cel mai bun, liceenii au ascultat întâmplările prin care a trecut antimodelul Cedry2k şi cum a reuşit el să revină pe calea cea bună.

Într-o lume din ce în ce mai viciată, în care atenţia acordată trupului şi poftelor lui creştinismul poate fi calea de salvare.

Liceenii au fost atraşi de sinceritatea şi de detaşarea cu care vorbitorul le-a povestit despre greşelile pe care le-a comis în viaţa sa.

Citiți și:  Capitala României, sub zodia crimei organizate. Cum și-au împărțit clanurile tiganesti Bucureștiul

Toţi oamenii caută adevărul în cele mai diverse medii şi în cele mai diverse locuri. Dar, foarte rar tind să-l caute acolo unde se află de fapt, în sufletele lor.

Şi, pentru că lumea este plină de idoli falşi şi de modele create artificial, biserica îndeamnă tinerii să se întoarcă la singurul model care trebuie urmat.

Evenimentul, organizat de Arhiepiscopia Buzăului în colaborare cu Fundaţia pentru copii „Sfântul Sava”, IPJ Buzău si Liceul „Mihai Eminescu a adunat laolaltă liceenii din Buzău aflaţi în căutarea adevărului vieţii.

Faptul că au putut afla răspunsuri la întrebări care îi frământau şi pe care şcoala nu le rezolvă întotdeauna, este un început bun care trebuie continuat cu implicarea şi altor factori de educaţie din urbea noastră. – Sursa: Campus TV Buzau

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile