Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Cântăreaţă de muzică populară, condamnată definitiv după ce a ucis un bătrân cu maşina

ads

Cântăreaţa de muzică populară Irina Maria Birou, din Turburea, judeţul Gorj, a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a lovit mortal cu maşina un bătrân de 83 de ani. Accidentul a avut loc în septembrie 2016, în localitatea Moi, comuna Bâlteni.

Curtea de Apel Craiova a respins apelul formulat de cântăreață, fiind astfel menţinută sentința Judecătoriei Târgu-Jiu. Decizia este definitivă.

“Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, a stabilit prima instanță, potrivit gorj-domino.ro.

În plus, rudele victimei vor primi despăgubire suma de 60.000 de lei ca daune morale.

De asemenea, alte patru persoane vor primi cate 40.000 de lei despagubire.

Decizia este definitivă.

Reamintim că Irina Maria Birou a fost implicată într-un accident mortal în 2016.

În timp ce conducea o maşină pe raza localității Moi, comuna Bâlteni, Irina Maria Birou a lovit un bătrân de 83 de ani, care a murit pe loc.

În momentul producerii evenimentului, aceasta se afla cu o prietenă în mașină pentru a merge la o nuntă.

La un moment dat, în față i-au apărut mai multe vaci, iar bătrânul care era cu animalele ar fi încercat să evite lovirea lor și i-a apărut brusc în față.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.