CAND va vota Liviu Dragnea la alegerile europarlamentare! LOCATIA ESTE SECRETA!

Secțiile de vot au fost deschise și sunt gata să întâmpine cetățenii români, pentru a-și exprima opțiunea în privința celor care vor reprezenta țara noastră în Parlamentul European de la Bruxelles pentru următorii cinci ani. Cei mai importanți actori ai scenei politice și-au anunțat la rândul lor prezența la vot.

Când va ajunge Liviu Dragnea la vot
Printre aceștia se numără și membrii Partidului Social Democrat, care potrivit calendarului de vot întocmit de preprezentanții formațiunii politice aflate la guvernare, se vor prezenta la urnele de vot spre sfârșitul zilei, între orele 18:00 și 20:00.

Potrivit programului dat publicității de social-democrați, președintele Liviu Dragnea este așteptat la urne în jurul orei 19:00, însă locația secției la care acesta își va exprima dreptul de vot este ținută în mare secret. PSD își propune să nu mobilizeze electoratul la urne, de aceea liderii partidului au luat decizia de a amâna exprimarea acestui drept garantat prin Constituție, până spre orele târzii ale serii.

Citiți și:  Bomba politică a anului. Dragnea va da o LOVITURA incredibila

Viorica Dăncilă votează separat și mai devreme
În ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, prim-ministrul României a decis să acționeze din nou separat de stafful de campanie al PSD, la fel cum a procedat în ultima vreme. Șefa Executivului și-a anunțat prezența la urne, în jurul orei 11:00.

De altfel, Viorica Dăncilă a anunțat zilele trecute că nu va evita să își exprime dreptul de a vota la referendumul pentru modificarea legilor Justiției, deși declarase inițial că va face acest lucru, fără a oferi însă detalii în legătură cu alegerea sa.

„După cum știți, am fost hotărâtă să votez la referendum. Sunt un om al echilibrului și am vrut să demonstrez acest lucru. În urma ultimelor intervenții ale președintelui Iohannis, am văzut că acest referendum nu are o miză decât pentru interesul propriu, pentru dărâmarea Guvernului și pentru a se poziționa împotriva partidului din care fac parte. De aceea le-am transmis colegilor mei că nu o să fiu părtașă la această acțiune a domnului președinte, ultimele declarații au demonstrat acest lucru, și că nu voi vota la referendum” , a declarat prim-ministrul României.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile