“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cand va fi urmatorul Mare Cutremur in România. Gheorghe Marmureanu a calculat anul exact

gm

Gheorghe Marmureanu linisteste populatia României despre un viitor mare cutremur.

El -a recomandat ca un specialist in cutremurele din Vrancea, pe care le-a studiat peste 40 de ani, cat a fost directorul Institutului National pentru Fizica Pamantului.

“Urmatorul mare cutremur in Vrancea va fi de 7,3-7,4 pe scara Riechter, dar nu va fi prea curand. Ultimul mare cutremur a fost in 1977, inaintea lui in 1940, adica la 37 de ani, au mai fost doua la 37 de ani, dar si pauze foarte mari dupa aceea. din ’77 a mai fost in ’86 dar de scurta durata, apoi in ’91 tot de scurta durata, desi de intensitati mari. E o diferenta intre cutremurul de suprafata care se disipeaza rapid si cel de mare adancime care formeaza o pâlnie de propagare. Din ce prognozez eu, viitorul mare cutremur va fi in 2066, oricum, dupa 2060.”, a explicat Gheorghe Marmureanu.

VEZI SI: Cade casa pe el, dar e boier, are televizor smecher! Cum si-a facut un vasluian singur televizor cu ecran „plat”!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.