fbpx
JUSTITIENOUTATIȘTIRI BUZAU

Când te piși pe ea de presă aservită: “Polițistul-problemă”, trimis din nou după gratii, pentru o abatere “gravă”

2560px CENSORED.svg

Cercetare abuziva si trafic de influenta efectuata la comanda contra “politistului problema”?

Conform pseudo-reporterului Stiri de Buzau aflăm ca politistul Mihai Nedelcu ar fi comis un act extrem de grav, a luat suc, un act…. de “terorism” ce impune arestul preventiv.

Ne intrebam totuși cine da aceste informatii presei aservite pt a forta justitia sa-l bage iar la beci(?!):

Citam de pe sit-ul măgăresc …o mica parte din text:

Potrivit unor surse, polițistul Mihai Nedelcu s-a abătut de la traseul fixat între domiciliul comunicat ca fiind locul arestului preventiv și Judecătoria Râmnicu Sărat, unde fusese chemat pentru verificări. El a fost recunoscut de clientul unui magazin în care Mihai Nedelcu intrase pentru a-și cumpăra băuturi răcoritoare.

Măsura preventivă a arestului la domiciliu era executată de către inculpatul Nedelcu Mihai la imobilul acestuia din Valea Râmnicului. Acesta nu avea voie să părăsească imobilul menţionat, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţă căruia se află cauza.

Inculpatul se prezenta la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori era chemat. Instanţa i-a atras atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor arătate mai sus, măsura arestului la domiciliu se poate înlocui cu măsura arestării preventive.

Pe 17 ianuarie 2022, instanţa a dispus arestarea preventivă a agentului de poliţie Mihai Nedelcu pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este acuzat de anchetatori de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul de a preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Iniţial, magistraţii Judecătoriei Râmnicu Sărat au hotarât că omul legii trebuie trimis în arest preventiv pentru 30 de zile.

Nota redactiei: cine va plateste? Vom afla…

P.S.: mai tii minte “bai reportere” cand manca cacat ~prin cartier~ Sandu? Eh? 😀 hai…ca incep sa iasa toate la iveala…

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.