Cand o mana de tarani (controlati de masonii de la Rotary Club) iti conduc orasul

Nu de putine ori s-a discutat in presa buzoiana (aia mai cu cojones ce-i drept) despre oamenii politici locali, militari inalti in grad si chiar preoti in frunte cu Ciprian ca ar face parte din clubul mason Rotary.

Pentru cine nu stie, aceasta organizatie secreta, daca ii pot spune asa, isi are sediul in spate la Tess-ul din Micro III.

Nu cu mult timp in urma pana si porno-Bosco isi facea veacul cu masonii locali, luand parte la tot felul „evenimente de soi”.

Acum si Donald Tom, impreuna cu Foca de Mare si cu Cirpinel? Nasol!

Din secta respectiva mai fac parte multi oameni de afaceri locali pe care ii stim foarte bine. Altii chiar din structurile de reprsiune ale statului, oameni cu functii dar cu nimic in tartacuta, ce simt nevoia de apartenenta la o societate secreta – aceasta secta masonica numita Rotary Club.

Rotary, in cazul in care nu stiti prea multe si sunteti interesat sa aflati, este o organizatie masonica internationala:

În articolul ,,CLUBUL ROTARY: Mafie, Politică, Afaceri necurate, Masonerie, Proiecte Anti-Romania” putem citi următoarele:
,,Despre „cluburile de serviciu” circula multe legende. Cea mai răspândită spune că Rotary este antecamera masoneriei. Și logica este simplă. Cluburile reunesc oameni de afaceri și factori de decizie din toate domeniile de activitate care se întâlnesc periodic, schimbă impresii, se pun de acord cu privire la mersul economiei și al politicii. Una peste alta, e adevărat că rotarienii au ritualuri și reguli interne care amintesc de masonerie. În primul rând, pentru a intra în club, ai nevoie de recomandarea a doi nași. Până la urma, cât adevăr se afla însă în aceste lucruri? ,,Nu avem nici o legatură cu masoneria. Dovada cea mai bună este că printre membrii noștri se află și reprezentanți ai clerului. Or, se știe că preoții și masonii nu stau în același loc, explica Dragoș Nițulescu, actualul guvernator al Districtului 2241 al Rotary International, care reunește România și Republica Moldova. Spre deosebire de masoni, care sunt o societate discretă, rotarienii sunt transparenți. (…) Dacă nu sunt masoni, atunci ce interese au cei 1,2 milioane de rotarieni din toată lumea, din care peste 2.000 se află în România și Republica Moldova? Principiul declarat al celor de la Rotary este a servi mai presus de sine însuși. De la un principiu asemănător pleacă și sloganul Lions, care reunește 1,4 milioane de membri pe plan mondial, dintre care peste 1.000 de români. Pe scurt, obiectivul cluburilor de serviciu este strângerea de fonduri pentru rezolvarea unor probleme comunitare. Rotary suplimentează incapacitatea statului de a rezolva probleme sociale, declara oficial guvernatorul Rotary. Banii colectați din donații proprii și sume atrase sunt folosiți pentru donații către spitale, școli, mediul rural sau pentru burse. Vrem să restituim societății ce am primit, adaugă Gabriel Iosif, director general Osram Romania și membru Rotary. (…)

Trecand peste toate cele de mai sus, am o singura intrebare: oare aceasta secta trage sforile aici in oras de totul merge asa prost?

Banuiesc ca ei cauta sa se imbogateasca unii pe altii – ca „fratii” … asa ca da-i in ceva pe restul din societate, pe amaratii care nu fac parte din „elita” lor bolnava.

Probabil ne cred prosti si spera ca toate raman sub tacere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *