Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMIC

Când intră pensiile luna asta. Veste de ultimă oră pentru pensionari

214s

CAND INTA PENSIILE PE CARD

De obicei, pensionarii primesc pensia din luna decembrie mai devreme, pentru a-şi putea face din timp cumpărăturile pentru masa de Crăciun sau pentru a cumpăra cadouri pentru copii şi nepoţi. Ce se va întâmpla în acest an? Ministrul Violeta Alexandru explică.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost întrebată, la Digi24, despre planurile privind livrarea pensiilor în luna decembrie, când, tradiţional, pensionarii primesc banii mai devreme.

„Sunt foarte atentă să nu se depășească niciun termen, lucrez strâns cu echipa Casei Naționale de Pensii.

Nu se va întârzia nicio pensie, sunt în contact direct și foarte atentă să nu se întârzie nicio pensie. Sunt informată cu privire la parcurgerea tuturor pașilor în vederea procesării etapelor pentru livrarea pensiilor atât pe card cât și la domiciliu și, astăzi, când mă întrebați, n-am niciun motiv de îngrijorare.

Ne vom ține de un calendar foarte strâns astfel încât pensionarii să-și primească pensiile”, a declarat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a insistat aşadar pe faptul că pensiile trebuie livrate la timp, fără nicio întârziere, nedorind să precizeze clar dacă se ia în calcul şi o dată în avans.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.