“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

CANCERUL FACE RAVAGII în blocuri din cauza ANTENELOR GSM! Afla despre moartea Denisei la doar 31 de ani

sd3

După ce buzoienii.ro a publicat ieri articolul despre moartea tragică a unei tinere de 31 de ani, mamă a unei fetițe de 3 ani, reporterul a primit mai multe semnale de la rudele și vecinii Denisei Manole.

Cu toții au pus îmbolnăvirea Denisei de cancer pe seama antenelor GSM (trei la număr!) de pe blocul vecin. Denisa locuia la 3B, iar antenele care emit semnalul de telefonie sunt pe blocul vecin – 3C.

Mai mult, conform mărturiilor acestora cancerul ar face ravagii prin bloc.

S-au făcut demersuri pentru îndepărtarea antenelor, însă acestea n-au reușit, întrucât firma de telefonie mobilă plătește o chirie destul de mare în schimbul acestora.

Dacă plângerile înlăcrimate și pătimașe ale rudelor nu le vom posta deocamdată, vom publica în schimb un mesaj tulburător sosit pe e-mail.

„Situatia e cat se poate de reala si grava. Locatarii care nu au mai semnat ptr prelungirea contractului au cerut atat fostului administrator (el operat de cancer renal, sotia lui de cancer la colon) cat si administratorului actual sa vada contractul, iar acest lucru le-a fost refuzat in mod repetat si cu galagie mare

Blocul 3C este plin cu antene GSM.

În vecinătate este Școala nr. 5 prin sedinte. Desi unii dintre ei locuiesc la ultimul etaj si am inteles ca ptr prelungire conform legii era nevoie în primul rand de acordul lor scris. Știu aceste lucruri pentru că o rudă de-a mea locuieste la una din scarile acelui bloc in care a locuit si Denisa. Ca si Denisa, ruda mea a fost operata de cancer. Si cazurile sunt multe. Aproape pe fiecare etaj. Le-au murit pâna si animale de companie. Când s-au amplasat acele antene nu s-a ținut cont nici macar de faptul ca Școala nr. 5 era la o distanta care, cel putin la momentul acela , conform legii nu permitea acest lucru. Sper că măcar acum, dupa moartea Denisei, vor incepe din nou demersurile pentru eliminarea acelor antene de pe bloc.Stiu ca Buzăul e un oras mic in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea si că la o adica se inteleg din priviri cei care ar trebui sa faca ceva legal. Totuși, cand vine vorba de sanatate si mai ales cand mor oameni situatia nu trebuie lasata asa…e vorba si de copiii care locuiesc in aceste blocuri si care se pot imbolnavi si ei oricand”.

Antenele GSM sunt mici cuptoare cu microunde deschise

Emițătoarele morții de pe blocul din centru ?
S-a dovedit că în urma radiatiilor cu frecventa GSM, ADN-ul se rupe rezultând radicali liberi care duc la producerea cancerului. Explicația în termeni simpli: se știe că militarii nu au voie să meargă în cadență atunci când traversează un pod pentru că podul poate intra în rezonanță cu vibrația (produsă de mlitari), vibrația se poate amplifica și duce la distrugerea podului. Cam asta se întâmplă cu ADN-ul sub influența microundelor. Datele au arătat că numărul cazurilor de cancer era de 3,4 ori mai mare printre persoanele care locuiau la o distantă mai mică de 400 m de antene.
Cazurile de cancer la sân au fost cele mai numeroase. De asemenea a crescut si numărul de cazuri de cancer de prostată, pancreas, vezică, piele, plamâni si leucemie.

GSM pe blocurile vecine ? Nu trebuie să staţi foarte liniştiţi. Radiaţiile electromagnetice lucrează!
Locatarii din blocurile pe care sunt amplasate antenele GSM nu sunt afectaţi de radiaţiile electromagnetice emise de acestea. Chiar cei aflaţi la ultimul etaj sunt prea puţini expuşi pericolelor. În schimb, blocurile aflate în lateralele acestor antene sunt bombardate cu valori maxime ale radiaţiilor.

”Noi ştim că undele se propagă în sus şi în jos, dar această propagare este complet inutilă pentru societatea de telefonie. Se emite în lateral pentru că trebuie să poarte semnalul departe, să aibă acoperirea cât mai bună. Emisia este ca un fel de gogoaşă, în sus şi în jos sunt valori apropiate de 0 şi în lateral este valoarea maximă”, ne spune dr. ing. Mircea Manolescu, doctor în radiaţii şi administrator al unei firme care efectuează măsurători ale câmpului electromagnetic.

Acesta atrage atenţia că, pe termen lung, aceste radiaţii produc de la insomnii, dificultăţi de concentrare, de memorare, oboseală, dureri de cap, somn neodihnitor, tendinţa de îngrăşare, până la scăderea fertilităţii şi impotenţă, boli neurodegenerative, cum este Alzheimer, şi la cancer limfatic.

„Cel mai periculos efect este acela când se produce ruperea lanţului ADN, apar aberaţii cromozomiale, care se transmit la generaţiile următoare”, afirmă dr. ing. Manolescu.

”Statul român recunoaşte efectele dăunătoare”
Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor, susţine că statul român recunoaşte oficial existenţa efectelor radiaţiilor electromagnetice.

„Faptul că în unele instituţii ale statului se acordă spor de toxicitate de 10% din salariu pentru efectele radiaţiilor electromagnetice emise de antenele oparatorilor de telefonie mobilă dovedeşte încă o dată că acele câmpuri electromagnetice sunt dăunătoare sănătăţii. Există studii care arată foarte clar impactul undelor electromagnetice asupra corpului uman, ele provoacă diferite forme de cancer, accentuează problemele de sănătate ale celor care suferă de boli cardiovasculare, cu tensiune oscilantă”, ne-a declarat Costel Stanciu.

„Cel mai sigur este să stai cât mai departe de ferestre, unde intră maximul de radiaţii. Sau se pot pune folii de protecţie pe geam şi atunci 95% din radiaţii sunt respinse.”, Dr. ing. Mircea Manolescu, expert în radiaţii

„Există o recomandare la nivelul UE, în care se pune accent pe principiul precauţiei şi care cere ca antenele GSM să fie amplasate cât mai departe de zonele populate.”, Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor

Sursa: buzoienii.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.