Campionul Daniel Ghiță o SPULBERĂ pe regina Ana: Nu a vorbit niciodata limba romana! Nu a avut sange romanesc in vene!

Daniel_Ghita-1

După moartea reginei Ana, părerile au fost împărțite, iar în anumite medii aceasta nu este privită ca o regină a României. Campionul de K1, Daniel Ghiță, susține că regina Ana nu merită onoruri din partea statului român, pentru că ea nu a fost niciodată o regină a României.

”Dumnezeu s o ierte, dar n a fost niciodata regina Romaniei!
Nu a vorbit niciodata limba romana! Nu a avut sange romanesc in vene.
Maxima, regina Olandei vorbeste perfect olandeza! Dovada ca isi respecta poporul.

Elisabeta Rizea merita asa onoare, nu o cetateanca franceza, care nu a facut nimic pentru Romania.
Tatuajul meu nu are nimic dea face cu casa regala!
Trebuie sa incetati sa ridicati in slavi cetatenii straini, care au ajuns sa ne umileasca in propria tara (iobagi in 2016). Noi, in strainatate suntem umiliti denigrati de francezi. Noi facem din cetateni simpli regi si regine!

Este o mare insulta adusa eroilor romani sa declari doliul national!

Nu a fost regina romanilor, a Romaniei NICIODATA!
Daca era o adevarata regina, nu venea sa ceara pamanturi, mosteniri, care toti stim ca au fost ale poporului, nu a casei regale.
Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghiță.

VEZI SI: Un rege care şi-a trădat ţara

6 comments

 1. aPROAPE CORECT DAR CE FACEM CU CONDUCATORII ROMANI ACTUALI CARE VB RO SI NE INGROPA INCET SI SIGUR?PE UNUL IL OMORARAM PT GENOCID IAR APOI…………………..???NE CAM LASAM OMORATI NU?CE NE TREBUIE NOUA LB RO?……S-A TRANSFORMAT DIN MAGAZIN CUMVA IN SUPERMRKET?ORI RESTAURANT IN PAAAB?A SA NU UIT FEMEIA DE SERVICIU{ADICA EU}IN MENAJERA……………….FOOOARTE FRUMOS SI CORECT SA VB LB RO DAR IMI DORESC SA FIE PE LB LUI Creanga ori a lui bunicu care fu pe front

 2. NICOLAE IORGA: Hohenzollern sunt EVREI

  „În Evul Mediu existau în Germania trei oraşe libere: Hamburg, Lubeck şi Bremen. În Lubeck, printre diferitele familii de evrei conlocuitoare se găseau unele care se numeau „Zollern”, adică familiile din deal, şi spre a nu se confunda cu cele din vale îşi ziceau „Hohenzollern”. Aceşti Hohenzollerni, prin camătă şi tot felul de mijloace specific evreieşti, devenind extrem de bogaţi, au ajuns mai târziu stăpâni ai castelului şi domeniilor de la Sigmaringen, fiind mai târziu înnobilaţi de Margraful Bavariei. Din aceşti Hohenzollerni se trage actuala noastră dinastie, care după cum este şi firesc,poartă nu numai stigmatele rasei evreieşti, dar mai suferă şi de anumite tare care se transmit pe calea ereditară şi periodic din patru în patru generaţii.” (Articolul integral pe Saccsiv – Weblog)

 3. da..in primul rand ea nu este regina pt ca s-a casatorit cu regele Mijhai dupa ce el a abdicat…deci nu mia era rege in momentul casatoriei lor…poate in famila ei de Bourbon Parma sa mosteneasca un titlu asemantor, dar nu regina a Romaniei…
  apoi nu a avut nici un rol in viata publica a Romaniei si nici macar nu vorbea limba romana..
  dovada de slugarnicie maxima..acest doliu national…

 4. Avem inca mintea de catelusi !! Cand oare se vor ridica romani la adevarata lor valoare !!

 5. MUNTEANU IOAN

  Da dar acum pe noi romani nu ne prea afecteaza nici ca a murit nici unde o ingroapa si daca cei din parlament vrea sa declare doliu national sa il tina ei ca noi oamenii de rand avem altceva de facut !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *