Campanie electorală pentru Vlad Ţepeş (VIDEO)

vlad-tepes-PRU2

Încă de acum câteva săptămâni membrii Partidului România Unită (PRU) i-au îndemnat pe alegători să meargă la urne şi să-şi anuleze votul în semn de protest faţă de întreaga clasă politică, punând ştampila pe o căsuţă ce va fi desenată cu pixul şi unde să fie scris “Vlad Ţepeş”.

Deputatul Bogdan Diaconu a declarat în urmă cu două săptămâni la Baia Mare că PRU nu susţine niciun candidat. Cu toate acestea, românii sunt îndemnaţi să meargă la vot iar în semn de protest să scrie pe buletin numele domnitorului justiţiar Vlad Ţepeş.

“Îi îndemnăm pe toţi românii să meargă la urne şi să scrie pe buletinul de vot numele lui Vlad Ţepes, în semn de protest. Noi am ales ca simbol al formaţiunii imaginea lui Vlad Ţepeş, acesta fiind prezent în conştiinţa românilor ca un domnitor exigent şi făuritor de justiţie”, a punctat Diaconu.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

În acest sens, simpatizanţii PRU a realizat zilele trecute şi un videoclip care a fost postat pe YouTube şi care promovează campania de anulare a votului şi de susţinere a candidatului fictiv Vlad Ţepeş.

Sigla Partidului România Unită cuprinde imaginea încruntată a domnitorului valah Vlad Ţepeş, suprapusă peste harta României reîntregite.

“Consider că aceste două simboluri, alături de denumirea Partidului România Unită, sintetizează aspiraţia noastră ca neam: unitate în acţiune, justiţie socială şi reîntregirea teritoriului românesc. În plus, Vlad Ţepeş trebuia asumat ca erou după ce interpretările moderne au deformat imaginea acestui domnitor ‘vinovat’ pentru că-şi apăra ţara”, a argumentat pe site-ul personal deputatul Bogdan Diaconu alegerea siglei. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

2 comentarii

  1. nicolae calinescu

    Iar rominii retardati care le fac jocul strainilor pentru citiva lei, si murdareste imaginea Domnitorului Vlad Tepes, prinsi si trasi in teapa. Nu avem drptul sa ne batem joc de stramosii nostri care au luptat si au murit pentru tara.
    RUSINE !!!!

  2. Toti tradatorii de tara ar trebuie exilati pe veci din tara. Ne-au vandut la kilogram. Si au tupeul sa ne mai indemne sa mergem la vot. Sa traiasca nationalismul. Numai asa va fi bine tuturor locuitorilor Romaniei si urmasilor nostri. ONOARE SI PATRIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.