Călin Georgescu, ideologul partidului AUR, a văzut extratereştrii !!!

Dl. Călin Georgescu este un francmason care a avut ceva funcţii în partidul comunist din vremea lui Ceauşescu. El se vrea Prim Ministru al României şi a lansat aşa zisul „Proiect de ţară”:

Hrană, apă, energie”. Proiectul a fost adoptat cu surle şi trâmbiţe de partidul AUR(Alianţa pentru unirea românilor). Este un proiect ditirambic, proiect în care se bat câmpii într-un limbaj de lemn modern. Dl. Călin Georgescu a ajuns astfel doctrinarul şi ideologul partidului AUR. Numai că, aşa cum este proiectul, aşa este şi autorul lui, recte Călin Georgescu: – are în căpşor multe păsărele care, în final, se dovedesc a fi curci bete, damblagite şi jumulite. Un exemplu: spre sfârşitul lunii Noiembrie-2020 a dat un interviu postului de televiziune Canal 33, în care vorbeşte despre Forumul Economic Mondial, cunoscut popular ca „forumul de la Davos(din Elveţia)”. În interviu, dl Călin Georgescu afirmă, printre alte aiureli şi inepţii, că liderii de la Davos, în frunte cu părintele forumului, Klaus Schwab, nu aparţin speciei umane, adică ei sunt din altă specie, non-umană, ei fiind şi marxişti-satanişti pe deasupra. Cu alte cuvinte, în concepţia d-lui Georgescu, respectivele persoane sunt, probabil, extratereştrii satanişti dar şi comunişti…. Mai jos aveţi un fragment video cu afirmaţiile lui Călin Georgescu.

Citiți și:  Falsul naționalist George Simion, „frățietatea evreiască“ și „nebunia“ lui Eminescu

V I D E O

Râsu-plânsu: Votaţi partidul AUR, partidul care vă apără de extratereştri !

P.S. Forumul Economic Mondial este o fundaţie, nu un tratat internaţional.

Sursa: Garda Legionara

DOI TÂMPIȚI! „Jurnalistii” care au lucrat pentru AUR: Bahmuteanca si Lazarus. Sosoaca le multumeste in mod public: „Acestia sunt oamenii care au reusit sa tina legatura dintre noi si voi”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.