Cadavrul pierdut al MORTULUI de la Floreasca a fost DEZGROPAT: avea NUMELE scris mare pe el

Bărbatul mort la Spitalul Floreasca și dat unei alte familii a fost dezgropat, după ce ieri familia acestuia a mers să îl ridice de la morgă și nu l-a găsit. Oamenii spun că pe punga în care era depozitat era o hârtie cu numele lui.

Medicul Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a explicat, la Digi24, care este procedura de preluare a pacienților decedați de COVID-19.

„În momentul în care un pacient decedează el primește o brățară de identificare, care se aplică la nivelul încheieturii mâinii și apoi este pus în doi saci de cadavre. Personalul Serviciului de Anatomie Patologică are obligația, în momentul în care predă pacientul decedat familiei, să verifice datele care există în cartea de identitate cu cele de pe brățara de identificare, iar familia trebuie să recunoască decedatul. În această situație, noi am avut pe data de 31 decembrie două persoane care au decedat și una dintre familii a identificat cadavrul și acesta a fost predat firmei de pompe funebre. Acum, noi verificăm să vedem dacă acest cadavru nu a fost recunoscut în mod corect de către familie sau dacă cineva a greșit în momentul în care a predat cadavrul firmei de pompe funebre, pentru că, cel mai probabil, cele două cadavre au fost încurcate”, a spus medicul Oprița.

Sursa: Stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.