Cadavrul din apartament. Omul murise de doi ani

Un cadavru mumificat a fost descoperit într-un apartament din Timişoara.

Bărbatul ar fi murit în urmă cu doi ani, însă nimeni nu s-a interesat de soarta lui, iar vecinii degeaba au insistat la Poliţie. Era necesară sesizarea unei rude a bărbatului, altfel poliţiştii ar fi susţinut că nu se deplasează.

Vecinii ar fi încercat toate căile legale pentru a intra în casa bărbatului, inclusiv chemându-l în judecată şi sperând ca astfel poliţiştii să intre în casă. Nu s-a întâmplat asta.

Cadavrul mumificat al unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit în propriul apartament, la mai bine de doi ani, de când a murit. Vecinii spun că au alertat de nenumărate ori Poliţia, pentru că nu îl mai văzuseră, însă oamenii legii au refuzat să facă verificări.

Disperaţi, vecinii au contactat un avocat, pentru a găsi o portiţă legală, ca să intre în apartament, dar nici aşa nu a mers.

Într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Împreună cu oamenii legii, a intrat în apartament, unde au găsit ce mai rămăsese din bărbatul de 64. Cadavrul se mumificase în poziţia în care murise timişoreanul.

Un radio mergea de doi ani fără oprire, spun vecinii, iar uşile închise ermetic au transformat apartamentul într-un cavou.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.