Cadavrele unor gemene din Romania au fost gasite intr-un lac din Paris

Cadavrele au fost descoperite vineri dimineaţă în jurul orei 7:15 de catre un trecator. Acesta le-a vazut plutind si a sunat la politie.

Cadavrele a două surori gemene de origine română au fost descoperite vineri dimineaţă într-un lac din parcul Montsouris din Paris de un trecător care a alertat poliţia, relatează publicaţia Le Parisien.

Femeile se numeau Lucretia și Mariana, erau născut în decembrie 1970 și aveau domiciliul în București conform actelor lor de identitate care au fost găsite asupra lor.

Un bărbat care se plimba prin parc a observat cadavrele celor două românce, în lacul din parcul Montsouris din Paris, într-o zonă în care adâncimea apei este de numai 85 de centimetri.

Din primele informaţii se pare că cele două s-ar fi sinucis, întrucât pe o bancă din apropiere a fost găsită o scrisoare de adio. Parcul a fost inchis de catre politia din Franta care a deschis o ancheta.

Cele două femei aveau feţele acoperite cu eşarfe şi nu au putut fi salvate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.