fbpx
GENERAL

Ca să se calmeze, un bărbat a mers pe jos peste 450 de km, după ce s-a certat cu soția sa!

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of STIRE MESAJUL 2 8

Supărat, după o ceartă cu soția sa, un bărbat din Italia a plecat într-o plimbare, dornic să se calmeze. Înainte să fie oprit de polițiștii care verificau dacă oamenii respectă carantina în orașul Fano, acesta a parcurs peste 450 de kilometri, informează The Independent.

După conflictul cu nevasta sa, bărbatul, care are 48 de ani, a mers pe jos timp de o săptămână. Pe data de 1 decembrie, agenții de poliție l-au găsit în timp ce se deplasa pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

Deși locuia în provincia Como, în nordul Italiei, bărbatul a reușit să ajungă în Fano, un mic oraș pe coasta adriatică, aflat la o distanță de 450 de kilometri distanță. La început, polițiștii, care l-au oprit pe bărbat pentru încălcarea regulilor de carantină, nu au crezut că acesta venea tocmai din Como.

După ce i-au verificat numele, oamenii legii au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă. Presa italiană a relatat că bărbatul era obosit, însă părea lucid, și a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El a mai spus că a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum.

În călătoria sa, italianul a mers, în medie, 65 de kilometri în fiecare zi. „Sunt bine, doar puțin obosit”, a declarat el, potrivit publicației Il Resto del Carlino din Fano.

Soția bărbatului, care a venit să-l ridice de la poliție, a confirmat că acesta a ieșit din locuință în urmă cu o săptămână, după o ceartă, și nu mai fusese văzut de atunci.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.