Buzaul “modern” – nu e sfarsit de saptamana fara “bombardamente” in miezul noptii in oras, sau tanguiri de manele tiganesti!

blogmedia-1400271539-8732

Cine nu stie ca in Buzau, la sfarsit de saptamana se pot auzi in tot orasul tanguiri jalnice de manele din curtile tiganilor, muzica nesimtita de la Atlantis, sau mai nou – “bombardamentele” artificiilor de la nuntile smecherilor… De fapt, culmea prostului gust si al nesimtirii crase, intr-o perioada cand lumea nu are bani pentru cosul zilnic sau medicamente, nuntile cu fast exagerat sunt afisate cu opulenta spre dezgustul buzoianului obisnuit si in ignorarea autoritatilor de drept, care de altfel au datoria sa stopeze aceste zgomote de „paranghelii” fara limite.

Nu stim cate autorizatii si cati pompieri sau civili specializati in astfel de rafale multicolore are fiecare nunta de acest fel, dar cert este ca totul se face fara nicio aprobare legala, in dispretul restului de cetateni care vor sa se odihneasca dupa o saptamana de munca.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Degeaba avem legi si autoritati care ar trebui sa le aplice, pentru ca: Garda de Mediu este ocupata cu desfiintarea ziarelor, OPC-isti actioneaza la comanda, politistii care mai de care parca au dopuri in urechi sau mintea pe bigudiuri si astfel Buzaul pare un oras fie sub asalt de razboi, fie de prin Arabia unde se aud tanguirile musulmanilor.

Avem legi care stipuleaza clar ca dupa ora 22.30 nu se mai pot face manifestari de acest fel, limitele de zgomot fiind clar stabilite de legile europene si nationale, dar cine sa le respecte? Dupa modelul de prost gust al nuntii lui Borcea („atotstivuitorul”) si la noi se observa un apogeu al acestui fel de petrecere, care tinde tot mai rapid sa devina o moda si un exemplu pentru populatia tanara (un exemplu este cel de sambata, 6 septembrie a.c. de la complexul Mariage din Bariera Brailei, unde pret de cateva minute aveai impresia ca esti pe frontul din Ucraina si nu intr-un oras european, artificiile bubuind aproape de miezul noptii mai ceva ca la Revelion). Dorim liniste, dragi autoritati, si mai dorim respectarea stricta a legilor in vigoare, chiar daca unii dau spagi grase sa se treaca cu vederea astfel de manifestari!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

 Sursa FOTO: Facebook /Articol de Iulian Gavriluta – News Buzau

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

 1. Prosti, TOT ROMANII!
  Stiti ce-a facut un 'nebun' de roman intr-un caz similar?!
  Daca a vazut ca militia nu se baga, fiindca avea scule muzicale in dotare, in momentul in care tiganii au pus manele asurzitoare, el (romanul) a scos la randu-i boxele pe geam si butonul de la statie dat la maxim, punand rock in urechile 'sensibile' ale manelistilor!
  A venit atunci Politia, cerand imperios sa se faca liniste – si din partea romanilor, si din partea tiganilor!
  P.S. Gresita expunerea din articol ca, abia dupa ora 22.oo trebuie sa fie liniste! INTOTDEAUNA si ORICAND trebuie sa pastrezi 'linistea si ordinea publica', indiferent de ora!

 2. Stiu ca exista echpamente de bruiaj, care pot desfiinta (la propriu) instalatiile muzicale ale cretinilor astora!
  Nu stiu de unde se pot achizitiona, dar merita incercat!
  Asa cum exista sunetul fluierelor pentru caini (nesesizate de catre urechea umana) , in urma carora acestia se indeparteaza, fara a devenii agresivi, asa si aici – trebuie sa existe scule de bruiaj care pot deturna pana la anulare a sunetelor emise de scule maneliste!

Lasa un comentariu