BUZAU: Soacra s-a îndrăgostit de ginerele ei și a vrut să-l CUCEREASCĂ cu orice preț! În timp ce fiica ei era la baie, femeia i-a FURAT telefonul și a făcut un GEST ȘOCANT! Continuarea e demnă de un FILM pentru ADULȚI

Caz halucinant in Buzau! O soacră s-a îndrăgostit iremediabil de ginerele ei, dar ce a urmat, întrece orice imaginație! Nimeni de la carciuma din cartier nu se gândea că ar putea fi în stare de așa ceva.

Pop Cristian Sabin a povestit că soacra lui a furat poze din telefonul fiicei sale în care el e dezbrăcat.

„Eu și soția mea suntem împreună de ani buni. Avem obiceiul să ne trimitem poze nud de când ne întâlneam. Nu e nimic. Alina Hodor a făcut o pasiune pentru mine de când m-a cunoscut. E înfiorător. Am vorbit cu ea despre cât este de neconfortabil și soția mea la fel. Părea să fi renunțat. Credeam că e stilul ei să flirteze cu toată lumea”, a povestit Pop Cristian.

„E cumplit. Soția mea și cu mine avem câteva fetișuri ciudate și unele din fotografii sunt doar pentru ochii noștri și este chiar umilitor să fie văzute de alții care nu sunt soția mea. Soția mea este alături de mine și mă susține. Ea i-a trimis un mesaj și a zis că de ce face atâta caz că e doar o poză. Sunt atât de nervos”, a mai povestit, revoltat, Cristi.

De notat: Alina Hodor apare pe un site local de escorte unde ofera servicii domnilor generosi. Ea este ultracunoscuta in cartierul buzoian Micro XIV.

Vezi si – Un retardat din Buzău iți arată cum stă treaba cu dusul unei prostituate in Anglia

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu