Buzău: “Pseudo-jurnalistul” Sebastian Adrian Silvestru – CONDAMNAT pentru ca a condus BEAT și cu permisul SUSPENDAT

Despre pseudo-jurnalistul Sebastian Adrian Silvestru (zis si Dilivestru) s-au scris multe. Inclusiv cum acest impostor ar fi dat teapa cu tigari lui Dolar, conform jurnalistului Adrian Bisca.

In alt caz acesta a provocat un scandal monstru la Spitalul Judetean Buzau unde si-a incasat bataie de la un fost politist:

Conform Dacianei Munteanu (facebook), am aflat ca acest specimen, sluga de popă-farmacist si pupincurist de deputat PNL-ist, a mai si condus beat si cu carnetul suspendat:

Soluţionare
În baza art. 86, alin. 2 din OUG nr.195/2002, republicată, cu aplicarea art.74, alin. 1, lit. a şi c şi art. 76, alin. 1, lit. d, Cod penal, condamnă inculpatul Silivestru Sebastian-Adrian la o pedeapsă de 4 luni închisoare, pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, în data de 27.12.2008. În baza art. 87, alin.1 din OUG nr.195/2002, republicată, cu aplicarea art.74, alin. 1, lit. a şi c şi art. 76, alin. 1, lit. d, Cod penal, condamnă acelaşi inculpat la o pedeapsă de 8 luni închisoare, pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală, în data de 27.12.2008. În baza art. 33, lit. a, Cod penal constată că cele două infracţiuni sunt concurente şi în baza art. 34, alin. 1, lit. b, Cod penal contopeşte cele două pedepse aplicate, inculpatul urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 8 luni închisoare. În baza art. 71, alin. 2, Cod penal interzice inculpatului pe durata executării pedepsei drepturile prevăzute de art. 64, alin.1, lit. a, teza a II a, lit. b, Cod penal. În baza art. 81 – 82, Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 8 luni. În baza art. 71, alin. 5, Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei accesorii aplicată inculpatului, prevăzută de art. 64, alin.1, lit.a, teza a II a, lit. b, Cod penal, pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 359, Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului cu privire la dispoziţiile art. 83, Cod penal. În baza art. 191, Cod procedură penală obligă inculpatul la 700 lei cheltuieli judiciare către stat.Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 07.01.2010. (sursa: jurisprudenta.com)

Citiți și:  BUZĂUL, raiul proxenetilor: PERCHEZIȚII la trei garoieni dupa au răpit o copilă de 15 ani, au VIOLAT-O și au obligat-o să se PROSTITUEZE
Sursa foto: Daciana Munteanu (Facebook)
Sursa foto: Daciana Munteanu (Facebook)
Sursa foto: Daciana Munteanu (Facebook)
Sursa foto: Daciana Munteanu (Facebook)

Cititi mai multe despre acest papagal ce se autointituleaza jurnalist – aici – DICTATURĂ + CENZURĂ | La plângerea unui FALS JURNALIST, ȚEPAR dovedit, CNA …bagă pumnul în gura unui post de televiziune – si aici – Cine este Sebastian Adrian Silvestru si de ce nu tre’ „pus botul” la ce scrie

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu