Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

Buzău | POLIȚIȘTI LUAȚI LA BĂTAIE DE UN CLAN ȚIGĂNESC. APOI S-AU ALES ȘI CU AUTOSPECIALA DEVASTATĂ

Incident GRAV petrecut in urmă cu puțin timp in Buzau. Politisti ATACAȚI de un clan țiganesc

masina 576x1024 1

Rromulus Garoianu, “nepotul lui Gelu Duminică”, circulă cu numere false si fuge de politie. Apoi isi cheama stolul care atacă echipajul și devastează autospeciala.

Politistii au incercat sa opreasca o masina despre care credeau ca detine numere false. În timp ce au urmărit vehiculul, un biciclist de etnie tiganeasca s-a dat jos de pe bicicletă, aruncând-o spre autospeciala cu care se deplasau polițiștii.

În același timp, rudele tot de etnie garoiană s-au aruncat în fața mașinii de poliție pentru a-i încetini pe oamenii legii. A fost sesizat și Parchetul care trebuie să spună dacă este sau nu vorba despre un caz de ultraj, coform celor de la Sansa Buzoiana.

Știrea inițială: O adevărată descindere a forțelor de intervenție a avut loc în urmă cu puțin timp într-unul din cartierele tiganesti ale municipiului Buzău. Mai multe autospeciale ale Poliției și Jandarmeriei se află la fața locului, în urma unui incident ce a vizat un echipaj de poliție.

Din primele date, o mașină de poliție ar fi fost vandalizată, după ce echipajul a făcut semn unui autovehicul să tragă pe dreapta. Șoferul mașinii nu a oprit la semnalul polițistului, iar rudele sale ar fi atacat autospeciala IPJ Buzău.

Potrivit unor surse, autovehiculul se deplasa pe strada Simila în momentul în care șoferului i s-a făcut semn să tragă pe dreapta. Doar că acesta nu a oprit, ci a apăsat pe accelerație, moment în care mașina de poliție a pornit în urmărire.

Nu se știe foarte clar cum au ajuns rudele următorului să vandalizeze mașina de poliție, dar aceleași surse spun că și echipajul ar fi fost agresat. Șoferul mașinii urmărite s-a făcut nevăzut, iar acum este căutat de forțele de ordine ajunse la fața locului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.