BUZAU: POLITIST LOCAL DESFIGURAT DE UN TIGAN

INCERCAM SA-I EDUCAM, SA-I INTEGRAM IN SOCIETATE …DAR SE PARE CA TOTUL DA GRES! TIGANII AU MAI FACUT O VICTIMA IN BUZAU, DE ACEASTA DATA, …UN POLITIST LOCAL:

Incident, petrecut ieri dupa-amiaza, in parcul Marghiloman. Pe langa gravitatea situatiei, intamplarea dovedeste inca o data ca politistii locali nu au o misiune usoara mai ales cand vine vorba de tigani.

Politistul local agresat se afla in timpul serviciului, asigura masurile de ordine in zona castelului Marghiloman, unde se organizau casatorii civile.

La un moment dat, in zona au aparut mai multi tigani care, cu galeti pline cu apa in mana solicitau participantilor la evenimente sa puna bani in galeti, pentru prosperitate.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Cersetorii incepusera sa irite participantii la casatoriile civile, iar politistul local a incercat sa ii indeparteze.

La un moment dat, in timp ce politistul local legitima o tiganca, a aparut concubinul acesteia care a intrebat cu ce motiv o legitimeaza pe aceasta si l-a agresat verbal pe agent.

In timpul discutiei, politistul local a scapat pixul din mana si s-a aplecat sa il ridice. Exact in acel moment, tiganul i-a dat o lovitura puternica cu pumnul barbatului, provocandu-i o rana grava in barba.

Imediat dupa incident, colegii politistului local au aparut in zona, l-au transportat la spital pe politistul ranit, iar tiganul agresor a fost identificat si predat organelor de cercetare.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Saptamana trecuta, tiganii au mai facut o victima care in aceste momente se zbate intre moarte si viata intr-un spital din Bucuresti. Detalii aici: TANAR PE MOARTE dupa ce a fost SNOPIT IN BATAIE, noaptea trecuta, DE DOI TIGANI. POLITIA NU A ARESTAT AGRESORII

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.