“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

BUZAU: Produse EXPIRATE la PIZZA MARINA! – galerie foto

pizza-marina4

Din pacate, in ultima vreme, auzim tot mai des de restaurante care isi bat joc de clienti.

In urma cu doua saptamani un consumator a gasit in sandvisul de la McDonalds Buzau …VIERMI! Stirea insotita de fotografii o aveti aici: SOC! Un client sustine ca a gasit VIERMI in sandwisch-urile de la McDonald’s BUZAU!  – FOTO

Duminica, 19 aprilie, alti doi clienti au gasit produse expirate intr-un alt restaurant buzoian, Pizza Marina.

Tinerii au mers la restaurantul PIZZA MARINA. Totul perfect, au comandat ” oferta zilei LA PIZZA” si o bere. Dupa cateva minute, un ospatar aduce o sticla de pepsi, pahare si tacamuri pentru desert. Clientul nedumerit intreaba ospatarul ce se petrece, fiind convins ca nu a comandat nici pepsi, nici desert. Acesta afirma ca sucul este din partea casei si ca desertul este inclus in meniul special.  Dupa ce tanara bea din paharul cu pepsi isi da seama ca acidul nu exista, gustul era ciudat si aspectul  la fel”.  Curiosi, clientii se uita pe sticla si ce sa vezi? Era expirata din data de 16 aprilie. Chemat fiind, ospatarul sef spune ca  la masa a fost adus “Meniul zilei” desi  cei doi clienti au cerut “Oferta zile la pizza”. Acesta isi cere scuze si spune ca va anula comanda si va aduce doar pizza ceruta.

Dar inainte sa mai spuna ceva, este  intrebat daca nu cumva stie ca sucul este expirat. Pune mana pe sticla si se convinge ca cei doi clienti aveau dreptate. Simtind ca nu este in regula, incearca sa ia sticla cu suc si sa o faca “disparuta”.

Dupa ce unul dintre clienti i-a spus sa lase pe masa sticla si sa aduca bonul inclusiv pentru sticla de pepsi, ospatarul a precizat ca nu ” vede ok sa fie platita sticla daca era la oferta” . Bineinteles, daca cei doi nu se incapatanau sa pastreze dovezile, probabil nimeni nu ar fi stiut ce se petrece acolo. Ceea ce este SOCANT, este ca  au venit dupa 3 minute cu bonul pe care nu aparea si pretul sucului. S-au facut ca uita, apoi au spus ca poate ar trebui sa se calmeze spiritele.

Insistand, in cele din urma au primit al doilea bon pe care aparea si sticla ” la oferta” de pepsi . Intamplarea nefericita i-a facut pe cei doi sa afirme ca nu vor mai intra in acel restaurant. Oricine admite ca se poate intampla sa intelegi gresit ceea ce comanda un client  dar sa aduci la oferta ceva expirat e o rusine.

Pozele vorbesc de la sine:

pizza-marina5 pizza-marina4 pizza-marina3 pizza-marina2

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.