BUZAU: Incepe nebunia cu TIGANII din CENTRUL ORASULUI! Acestia vor fi mutati in Micro14!

ciori

Tiganii de pe Marghiloman vor fi mutati in Micro14! | Incepe nebunia!

De pe Campus TV Buzau:

Unele dintre clădirile care aparţin Primăriei, transformate în locuinţe sociale, sunt foarte vechi şi dărăpănate. Din acest motiv, municipalitatea caută soluţii pentru a-i muta pe cei care locuiesc acolo (tigani), în alte locaţii care dispun de condiţii de trai mai omeneşti.

Trei familii de tigani care au contract cu Primăria şi locuiesc într-o casă socială de pe strada Dobrogeanu Gherea, vor trebui să se mute din clădirea insalubră.

Ei vor primi apartamente compartimentate în trei containere, dotate cu toate utilităţile necesare unei locuinţe moderne.

Cele trei containere compartimentate au instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire deja montate. Ele vor fi amplasate pe o platformă de beton în zona blocurilor de nefamilişti ale Filaturii, din Intrarea Bazalt, şi vor fi racordate la energie electrică, agentul termic, apă şi canalizare.

Costul celor trei apartamente sociale se ridică la aproximativ 1 miliard de lei vechi.

LUMEA ESTE REVOLTATA! Comentariile aparute la stirea de pe Campus TV explica totul:

nea vasile spune:
27.04.2015. 15:42 la 23:22

da dupa ce ,ca nu avem asfalt .si de 25 de ani zike primaria ca ne pune…plus de asta ,ne aduce si pa aia aici ,sa ne omoram cu ei ..

MIRABELA spune:
27.04.2015. 15:20 la 23:22

DA OAMENII DE LA PRIMARIE SUNT NEBUNII,,NE OMORAM DRAKU CU AIA..NUI CORECT ASA CEVA

sere spune:
27.04.2015. 15:18 la 23:22

Toti cei care sunt de acord cu aceasta mutare cu aceste persoane oribile care stau pe baza primariei si nau facut nimik toata viata adica sa munceasca nu sa cerseasca mila de la primarie.Oricum nu o sa le dam voie sa se instaleze la nefamilisti pt ca toti de acolo sunt tigani periculosi…….. la munca nu la intins mana……..

costica spune:
27.04.2015. 14:54 la 23:22

suntem uniti..orice ar fi…sa vina primarul….sa ne intrebe si pe noi…vecinii din cartier…daca acceptam asa ceva ,…fiecare familie din cartierul acesta are cate 4,5 copii sunt 60/70 de copii miki care se joaca in locul respectiv….sa va fie rusine

ionut spune:
27.04.2015. 14:48 la 23:22

nici un vecin nu este de acord .cu asta .,rugam ,ca primaria judetului buzau ,sa ia masuri,pentru acest caz..pentru ca o sa facem totul posibil…sa oprim acest proiect…indiferent de situatii..

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *