BUZAU: Două nunţi ţigăneşti au pus în dispozitiv 100 de poliţişti!

nunta-tigani-buzau

Două nunţi ţigăneşti au pus în dispozitiv miercuri aproape 100 de poliţişti. La cele două evenimente, organizate de familii de tigani cu dare de mînă (averi obtinute cel mai probabil din infractiuni peste hotare), au participat nu mai puţin de 700 de invitaţi, iar la una dintre ele, organizatorii au pus la cale un adevărat scenariu care a fost transmis în direct de către canalul de monde­nităţi Antena Stars. Unul dintre evenimente a avut loc la restaurantul Muşatinii de pe şoseaua Brăilei, acolo unde mirele a închiriat un elicopter de mici dimensiuni. Fiul unei familii de tigani din localitatea Pietrăchioaia din Ilfov, s-a căsătorit cu fata unui cunoscut tigan argintar, anume Ion Măcelaru, cunoscut ca Nixon. Mirele a aşteptat elicopterul la 100 metri de local, iar după aterizare s-a urcat la bord şi a zburat 100 de metri, după care a fost filmat de cameramanii bucureşteni, totul fiind transmis în direct. După aceea, suita de nuntaşi, naşii şi mirii s-au îmbarcat în patru trăsuri trase de cai albi aduşi la Buzău special pentru eveniment.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Florin Salam a cîntat la ambele nunţi

Plimbarea cu trăsurile a fost, de asemenea, transmisă la TV, o parte din ea, iar trecătoirii din zonă şi rîmnicenii au asistat cu gura căscată la tot spectacolul care a continuat la local pînă a doua zi în zori. Ambientul muzical a fost asigurat de manelişti celebri între care şi Florin Salam. De altfel, Florin Salam a cîntat şi la nunta cealaltă, organizată în cortul Noblesse de la ieşirea din Buzău către Verneşti, acolo unde s-a desfăşurat o nuntă a unor bogaţi tigani ursari din Buzău. Ambele evenimente s-au desfăşurat fără nici un incident notabil, astfel că forţele de ordine care au supravegheat atent totul nu prea au avut nimic de lucru.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Sursa: Sansa Buzoiana

VEZI SI: De ce latra ciinii dupa tigani? Nu-i banc! Adevarul te va uimi!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *