BUZAU: CLANURILE TIGANESTI FAC LEGEA …IAR POLITIA INCHIDE OCHII / CAZ SOCANT PETRECUT IN URMA NU CU MULT TIMP

Reportaj facut de stiridinsursebuzau.ro
Doi minori au fost scoși țapi ispășitori! Poliția favorizează clanurile mafiote din Buzău?!

Poliția favorizează clanurile interlope din Buzău?!

Potrivi martorilor, aproximativ 17 tigani au intervenit pentru a omorî o persoană de 37 de ani în propria locuință, cu mai multe obiecte contondente și o sabie.

Incompetența IPJ Buzău, a scos la iveală că în urma conflictului, doi minori au amenințat cu o sabie un bărbat de 37 de ani și au distrus un autoturism.

Băi, voi sunteți sănătoși?

Potrivit IPJ Buzău, celelalte persoane ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului.

Însă polițiștii buzoieni au preferat să favorizeze membrii grupării pentru a nu degenera lucururile în cartierul buzoian, Mihai Viteazul.

În urma apelului la 112, doar trei polițiști și un jandarm au fost trimiși pentru identificarea și aplanarea conflicutului, iar la cateva ore distanță, după ce au apărut în spațiul public mai multe detalii ale conflictului, au fost trimiși și mascații.

Astfel cei doi minori, de 8, respectiv 15 ani, au fost scoși țapi ispășitori în confictul de aseară.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, membrii clanului au continuat amenințările cu polițiștii de față.

De față cu polițiștii, unul dintre membrii grupării a afirmat că îl va omorâ cu orice preț, chiar de va ajunge în spatele gratiilor.

În timp ce polițiștii ”domeau”, sabia s-a făcut dispărută.

La această oră, atacatorii hoinăresc pe străzile din cartier.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Astfel, polițiști buzoieni ne demonstrază că o grupare mafiotă poate fi mai importantă decât siguranța unui om. (sursa: stiridinsursebuzau.ro)

ATAC ÎN STIL MAFIOT! Un clan amenință cu sabia o personă! Poliția la comanda mafioților din Buzău!

UPDATE 6: Domnul comandant a ajuns și el la sediul poliției.

UPDATE 5: Mai multe persoane din clan au fost reținute. Iar mai mulți martori sunt la secția de poliție.

UPDATE 4: Localnicii sunt nemulțumici din pricina subțirimii forțelor de ordine. Doi polițisti veniți cu o mașină plus un polițist și un jandarm cu a doua mașină.

Update 3: Scandalul ar fi iscat din cauza unui rom, care ar fi înjurat românii din înrejurimile străzii Stupăriei, iar unul dintre ei l-ar fi luat la mișto pe cetățeanul de etnie romă. În scurt timp, trupele clanului mafiot organizat, s-au pus la treabă și au intrevenit pentru a-l omorî pe român.

Update 2: Sabia a fost aruncată în curtea unui vecin, dar între timp, romii au recuperat sabia și s-au făcut nevăzuți. Poliția doarme.

UPDATE 1: Suntem prezenți la fața loclului. Revenim cu detalii!

Atac în stil mafiot în cartierul buzoian Mihai Viteazul. Calanul Durac în acțiune!

Un cetățean din cartier care ne-a rugat să-i păstrăm identitatea ne-a relatat ce s-a întâmplat.

„Au sărit 14 rromi pe un român. Cristi P. îl cheamă pe român, agresorii sunt din clanul Durac. Nu știu de la ce s-au luat, ceva în legătură cu un copil.. Rromii au avut și o sabie. Au încercat să lovească cu ea. Din fericire, Cristi a reușit să fugă în curte, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. S-a sunat la 112, a a venit Poliția. Doar patru polițiști, fără Jandarmerie, nu înțeleg de ce. Rromii au continuat să amenințe cu polițiștii de față. Acum, ca să nu se întâmple ceva, au ieșit din case și românii. Vecini, oameni din cartier. Cu topoare, cu ce au găsit și ei prin curte”, ne-a relatat un cetățean din cartier.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

În jurul orei 21:00, pe strada Profesorilor, un grup de aproximativ 17 persoane de etnie romă, au năvălit peste o persoană în propria locuință pentru a-l omorâ.

La apelul cetățenilor din cartier, IPJ Buzău, a fost în stare să trimită doar două echipaje de polițiști, iar amenințările au continuat și după ce polițiștii au ajuns la fața locului. (sursa: stiridinsursebuzau.ro)

Nota redactiei: Un articol similar a mai aparut si pe buzoienii.ro, restul publicatiilor locale par sa inchida ochii la astfel de incidente. Detalii aici: Au sărit 14 rromi pe un român. Apoi, românii din cartier au ieșit pe stradă cu topoarele

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.