fbpx
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

BUZĂU | Bătaie în plină stradă între “nepoții lui Gelu Duminică”. Patru bulibași în SPITAL și trei aruncați la BECI

SCANDAL MARE ÎNTR-O COMUNĂ DIN JUDEȚUL BUZĂU

BATAIE

A fost scandal mare la Calvini, unde opt localnici de etnie țigănească și-au împărțit pumni și picioare în plină stradă, totul încheindu-se cu intervenția forțelor de ordine. Trei garoi au fost reținuți și duși în arestul IPJ Buzău.

Potrivit poliției, altercația s-a produs în seara de 5 august, în jurul orei 19.40. Atunci, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Cislău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe un drum sătesc din Calvini are loc un conflict între mai multe persoane.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu jandarmi, care au identificat persoanele implicate în conflictul spontan ca fiind opt localnici, rude, cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

„Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis ordine de protecție provizorii pentru siguranţa persoanelor şi în vederea preîntâmpinării escaladării conflictului.

Față de trei bărbați, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi continuă cercetările, sub coordonarea parchetului, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice şi încăierare.”, a transmis IPJ Buzău, citat de Reporter Buzoian.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

  1. Atâta știu, atâta fac.
    Așa și…. să se bată, să se omoare ! Atâta timp cât nu vizează/implică români….să se măcelărească (între ei).

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: