BUZĂU: Agent de pază, batut pana la inconstienta și lăsat fără telefon mobil de doi tigani

Un agent de pază din Buzău a picat un test elementar. Bărbatul, care fusese angajat să păzească o unitate comercială din oraș, a fost pus la pâmânt de doi indivizi, care i-au furat telefonul mobil. Suspecții au ajuns după gratii.

Tâlhăria a avut loc în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, atunci când doi tineri – în vârstă de 28 și, respectiv, 21 de ani, ambii din comuna Stâlpu – au decis să facă rost de bani jefuind un agent de pază.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că incidentul s-ar fi petrecut în curtea unei societăți comerciale unde victima își desfășura serviciul. Oamenii legii au stabilit că tinerii și-au lovit victima până când aceasta a căzut inconștientă la pământ, după care i-au furat telefonul și cei 115 lei pe care îi avea în buzunar.

Ulterior, polițiștii au reușit să-i prindă pe cei doi. De la tânărul de 28 de ani a fost recuperat telefonul mobil, ce a fost restituit păgubitului.

Bărbatauld e 28 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, în timp ce tânărul de 21 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Săpoca în vederea efectuării unei expertize neuropsihiatrice. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive a tânărului de 28 de ani pentru o perioadă de 30 de zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *