SOCIETATE

BUZAU: A fost prinsa TIGANCA experta in smen. Aceasta a mai inselat lume si din Maramures, Bacau, Prahova si Constanta – VIDEO

tiganca-hoata

Hoaţa tiganca care a înşelat mai multe casiere din ţară, prin metoda „şmen”, a ajuns, în sfârşit, în arest.

Femeia a fost prinsă în flagrant chiar în timp ce încerca să păcălească un funcţionar bancar din Constanţa.

În Buzău, femeia a fost filmată de o cameră de supraveghere cum a tras pe sfoară o angajată de la Primăria Buzău.

De pe Adevarul de Buzau:

La sfârşitul lunii ianuarie, escroaca a mers la Direcţia Economică din cadrul Primăriei Buzău, cerându-i unei angajate de la ghişeu să-i schimbe în bancnote mai mici o sumă de bani.

Prin metoda „şmen”, femeia a reuşit să înşele vigilenţa casierei. I-a cerut funcţionarei să-i schimbe banii în bancnote de 50 de lei, apoi s-a răzgândit cerând bancnote de 10 lei, pentru ca în final să spună că îşi vrea banii înapoi, în forma iniţială, dar asta bineînţeles după ce ea reuşise să sustragă o parte din bani.

Prejudiciul a fost în valoare de 500 de lei. Într-un mod similar, hoaţa a mai dat o lovitură la un ghişeu Electrica Buzău, provocând un prejudiciu total de 1.500 de lei.

Suspecta a fost prinsă în flagrant, miercuri, de către poliţiştii constănţeni chiar în timp ce încerca să înşele casiera unei bănci. S-a aflat că infractoarea are 50 de ani şi este din Piatra Neamţ. Joi, a fost adusă la sediul Poliţiei Buzău, pentru audieri.

”Persoana în cauză a fost preluată de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, iar în urma probatoriului administrat , au constatat că este autoarea a două fapte de furt sesizate poliţiei pe raza municipiului Buzău la sfârşitul lunii ianuarie”, a declarat cms. Doiniţa Mihalache, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Potrivit poliţiştilor, femeia a mai înşelat funcţionari ai unor instituţii de pe raza judeţelor Maramureş, Bacău şi Prahova. Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore, poliţiştii continuând cercetările în acest caz.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.