fbpx
SOCIETATE

BUZAU: A fost prinsa TIGANCA experta in smen. Aceasta a mai inselat lume si din Maramures, Bacau, Prahova si Constanta – VIDEO

tiganca-hoata

Hoaţa tiganca care a înşelat mai multe casiere din ţară, prin metoda „şmen”, a ajuns, în sfârşit, în arest.

Femeia a fost prinsă în flagrant chiar în timp ce încerca să păcălească un funcţionar bancar din Constanţa.

În Buzău, femeia a fost filmată de o cameră de supraveghere cum a tras pe sfoară o angajată de la Primăria Buzău.

De pe Adevarul de Buzau:

La sfârşitul lunii ianuarie, escroaca a mers la Direcţia Economică din cadrul Primăriei Buzău, cerându-i unei angajate de la ghişeu să-i schimbe în bancnote mai mici o sumă de bani.

Prin metoda „şmen”, femeia a reuşit să înşele vigilenţa casierei. I-a cerut funcţionarei să-i schimbe banii în bancnote de 50 de lei, apoi s-a răzgândit cerând bancnote de 10 lei, pentru ca în final să spună că îşi vrea banii înapoi, în forma iniţială, dar asta bineînţeles după ce ea reuşise să sustragă o parte din bani.

Prejudiciul a fost în valoare de 500 de lei. Într-un mod similar, hoaţa a mai dat o lovitură la un ghişeu Electrica Buzău, provocând un prejudiciu total de 1.500 de lei.

Suspecta a fost prinsă în flagrant, miercuri, de către poliţiştii constănţeni chiar în timp ce încerca să înşele casiera unei bănci. S-a aflat că infractoarea are 50 de ani şi este din Piatra Neamţ. Joi, a fost adusă la sediul Poliţiei Buzău, pentru audieri.

”Persoana în cauză a fost preluată de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, iar în urma probatoriului administrat , au constatat că este autoarea a două fapte de furt sesizate poliţiei pe raza municipiului Buzău la sfârşitul lunii ianuarie”, a declarat cms. Doiniţa Mihalache, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Potrivit poliţiştilor, femeia a mai înşelat funcţionari ai unor instituţii de pe raza judeţelor Maramureş, Bacău şi Prahova. Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore, poliţiştii continuând cercetările în acest caz.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.