Bunicul Luizei vrea să își dea foc! Momente de coșmar la Caracal

Poliţia a descins acasă la familia Melencu, pentru a o ridica pe mama Luizei şi a o duce la DIICOT, în vederea prelevării probelor ADN cerute zilele trecute.

UPDATE 5:

Pentru a doua oară în această după-amiază, bunicul Luizei Melencu a vrut să-şi dea foc. În faţa jandarmilor el şi-a aruncat pe haine un lichid inflamabil. Afost oprit la timp de jandarmi care l-au salvat de la o mare nenorocire.

UPDATE 4:

„Mandatul de aducere pe care îl pun în executare colegii de la Dolj este eliberat de Tribunalul București, Secția I Penală. Polițiștii și jandarmii acționează în baza articolului 266 Cod Procedură Penală”, precizează Poliția Română, într-un comunicat de presă.

Totul se întâmplă în condițiile în care mama Luizei a fost amendată, joi, cu suma de 5.000 de lei pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea unei noi expertize ADN.

UPDATE 3:

Cei doi au refuzat să plece cu ambulanța venită la fața locului, după ce ambele persoane au acuzat probleme de sănătate.

UPDATE 2:

Mama și bunicul Luizei Melencu vor fi duși la spital de ambulanța venită la fața locului.

UPDATE:

În timpul cât se aştepta sosirea ambulanţei, un jandarm a dat telefon la un superior şi unul dintre cei aflaţi în curte l-a auzit când ar fi spus : „Nu putem interveni, a venit presa!”

Despre ceea ce se întâmplă la locuinţa familiei Melencu, dar şi despre toată această situaţie, avocatul Tonel Pop a spus că procurorii l-au ameninţat

„Eu nu pot să comentez să fac nimic, pentru că procurorii m-au amenințat că-mi fac și mie dosar penal dacă nu fac ce vor dânșii. Deci eu nu pot să-mi mai desfășor activitatea. Eu nu pot să-mi mai desfășor activitatea și nici să-mi sfătuiesc clienții.” a spus avocatul familiei Melencu.

De asemenea, Tonel Pop a amai spus că prin ceea ce se întâmplă, Parchetul se discreditează.

„Noi suntem băgaţi sub preş de procurori”, a mai spus avocatul

Ştirea iniţială:

Reprezentanţi ai DIICOT Craiova împreună cu jandarmi au descins, Vineri, la locuinţa Monicăi Melencu, mama Luizei.

Atât mama fetei, cât şi bunicul acestuia au spus că refuză să meargă şi, de asemenea, nu vor să semneze înştiinţarea.

„Nu merge nicăieri. Suferim orice rigoare de lege, dar nu merge cu voi. Hai să fim umani. Vreţi să ne luaţi cu forţa? Nu mergem!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Monica Melencu a leşinat!

Femeia nu a mai rezistat emoţiilor şi a leşinat în curte.

Bunicul Luizei a dat telefon la Ambulanţă petru ajutor.

Potrivit citaţiei primite zilele trecute, femeia ar urma să fie adusă cu mandat la DIICOT, dacă aceasta refuză să meargă de bunăvoie.

Jandarmii, au intrat, în curte peste familia Melencu şi au înştiinţat-o pe Monica Melencu că trebuie să îi însoţească la Craiova, la DIICOT.

„Noi suntem aici pentru a pune în aplicare un mandat de aducere şi asta vom face”, au spus anchetatorii prezenţi la faţa locului, fără să îşi decline însă şi identitatea. – Sursa: Evz.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *