Bunăciunea sătmăreană, Ioana Bran, ”milionara sexy”, titulară la Ministerul Tineretului și Sportului

Există voci care vorbesc despre faptul că la Ministerul Tineretului și Sportului, Vasilica Viorica Dăncilă ar urma să îl schime din funcție pe actualul ministru Marius Dunca, ProSport susținând chiar că are informații sigure că soarta sa e pecetluită.

O publicație online din Satu Mare, PRESA SM, anunță că are informații sigure că portofoliul de la MTS va fi preluat de fiica unui om de afaceri sătmărean.

Este vorba de Ioana Bran, numită de presă ”milionara sexy”, nominalizată de Liviu Dragnea ca secretară a Camerei Deputaţilor.

” Actuala secretară a Camerei Deputaților – scrie presasm.ro – sătmăreanca Ioana Bran are șanse uriașe să devină noul ministru al Tineretului și Sportului! Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generație de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”.

Ioana Bran este absolventa Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Pasrlamentarul sătmărean deține şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.

A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deține funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile