Bulai LOVESTE din nou si arunca bomba momentului: Cîțu va fi dat afara?

Iulian Bulai, deputatul USR PLUS, a anunțat vineri că Florin Cîțu va pleca în curând din funcţie, fie prin decizia propriului partid, fie demis prin moţiune de cenzură.

USR PLUS a decis să amâne depunerea moțiunii de cenzură
Conform unor surse, moțiunea ar fi trebuit să fie depusă astăzi, alături de cei de la AUR, dar cei de la USR PLUS au decis să amâne depunerea pentru miercuri.

”Acestea sunt ultimele ore ale premierului Cîţu. Va pleca oricum – fie retras de PNL în curând, fie prin moţiune de cenzură. USR PLUS nu îl mai poate accepta prim ministru. Nu este parolist, minte şi se comportă haotic. AUR şi PSD ar vota acum moţiune de cenzură împotriva lui. Jumătate din PNL va vota moţiunea de cenzură împotriva lui”, a scris, vineri, pe Facebook, Iulian Bulai.

”Un hipster cu păr lung, dar lipsit de viziune”
Deputatul Iulian Bulai a recunoscut greșelile USR PLUS;

”În decembrie credeam că e om de stat. Am greşit. Nu a fost omul reformelor şi al modernizării României. A fost omul baronilor galbeni, al mizelor mici, al şpăgilor PNDL. Un hipster cu păr lung, dar lipsit de viziune şi patos reformator, slab din punct de vedere politic, un politician care nu-şi aparţine şi care a ratat şansa de a reforma şi România şi PNL. Florin Cîţu este acum mort din punct de vedere politic”, a mai scris deputatul.

‘Sper să ai timp să ajungi în Vama Veche. Vremea e încă bună de plajă”
Iulian Bulai a transmis şi un alt mesaj direct premierului: ”Florine, ne ierţi că am crezut în tine. Sper să ai timp să ajungi în Vama Veche. Vremea e încă bună de plajă”.

Deputatul USR PLUS a mai avut cuvinte acide la adresa lui Florin Cîțu, ultima fiind acum câteva zile când i-a dat o replică ironică premierului.

”Cel mai important cuvânt din limba română:
AUTOSTRÁDĂ, autostrăzi, s. f. Șosea modernă de mare capacitate, ale cărei sensuri de circulație, despărțite printr-un gard sau o fâșie îngustă de teren, au mai multe benzi, permițând viteze mari de rulare. [Pr.: a-u-] – Din fr. autostrade, it. autostrada.
La mulți ani tuturor vorbitorilor de limbă română!
Guvernăm bine și facem autostrăzi!”
Reacția parlamentarului USR PLUS a venit după ce premierul Florin Cîțu a postat pe aceeași rețea de socializare definiția liberalismului.
„LIBERALÍSM s. n. 1. Doctrină politică și economică bazată pe ideea dreptului individului la egalitate, proprietate, libertate de expresie și acțiune, care proclamă principiul neintervenției statului în economie, existența economiei de piață etc.
Sursa: dexonline.ro. La mulți ani celor care vorbesc limba română”, a postat Cîțu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *