BUBUIE circul în USR: soția lui Dan Barna i-ar fi făcut pe membri c***ți!

Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, s-ar fi adresat într-un limbaj vulgar liderilor de organizații, la videoconferința de luni seara a președintelui USR cu aceștia, potrivit unui comentariu postat pe grupul intern al formațiunii de un membru USR și obținut de MEDIAFAX.

„Doamna Olguța, soția președintelui USR Dan Barna, (membră sau nu a USR) s-a referit aseară, pe live-ul CP (Comitetul Politic – n.r.) informal la membrii USR: căcații ăștia care nu au făcut nimic în campanie”, potrivit comentariului unui membru al USR pe grupul intern de Facebook, „Poiana lui Iocan”.

Dan Barna a avut o videoconferință, luni seara, cu liderii organizațiilor USR, în care au discutat despre rezultatele din primul tur al alegerilor prezidențiale.

În urma discuțiile, liderul USR a decis să ceară un vot de confirmare a încrederii membrilor de partid în zilele următoare, după rezultatul alegerilor prezidențiale din primul tur.

„Pentru mine, asumarea rezultatului de la alegeri este să revin la cei care mi-au dat votul lor: membrii USR. Vom organiza o consultare online a tuturor membrilor USR. Aceasta consultare e cu demisia mea pe masă. Vom decide împreună, ca întotdeauna, ca un partid democratic cum mergem mai departe”, a afirmat Dan Barna, potrivit comunicatului de presă al USR remis, marți, MEDIAFAX.

La discuțiile de la videoconferința de luni seara au fost reproșuri la adresa vicepreședintelui USR Ionuț Moșteanu și a șefului de campanie Cătălin Drulă, pentru strategia folosită la prezidențiale și a felului în care a fost făcută comunicarea, au explicat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Cosette Chichirău și Tudor Benga ar fi printre cei care i-au cerut demisia lui Dan Barna de la șefia partidului, potrivit surselor menționate.

Nemulțumiri în cadrul formațiunii au fost încă din seara alegerilor, Dan Barna, clasându-se potrivit rezultatelor parțiale oficiale ale BEC, pe locul al treilea la scrutinul de duminică, după Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *