Bruxellesul pregătește identitatea digitală pentru toți europenii!

În timp ce mass-media aservită nu mai poate de grija Ucrainei și sună de zor goarna războiului, cu Rusia pe post de invadator, la Bruxelles altele sunt preocupările momentului. Bunăoară, într-un discurs adresat Parlamentului European, Ursula von der Leyen a vorbit despre identitatea digitală ca unica soluție pentru un viitor sigur, prosper și pașnic în UE.

Pentru mulți, subiectul pare de natură tehnică și nu merită să primească prea mare atenție. Însă oamenii trebuie să înțeleagă de ce are o asemenea importanță – reprezintă arma fatală, dar ascunsă ce va fi folosită pentru a distruge definitiv statele naționale și rezistența încăpățânată a celor care continuă să se opună proiectelor distopice ale castei globaliste.

În cinci sau șase ani, termenul înaintat de progresiștii de la Bruxelles, un registru civil european va înlocui statele civile naționale și va face posibilă înființarea unui credit social, poate pe model chinezesc.

Cine are interes pentru ID digital

Identitatea digitală europeană este azi un subiect de interes doar pentru câteva minți abile, care înțeleg ce înseamnă când președintele Comisiei tună public pe o temă atât de nesemnificativă, dar numai în aparență.

Cartea de identitate digitală trebuie să rezolve problema care de zeci de ani a obsedat casta globalistă, deosebit de puternică în America – va distruge definitiv vechile națiuni europene, care încă mai conduc lumea și se opun distrugerii granițelor de tot felul, refuzând „binefacerea” globalizării.

Registrul civil, arma prin care se controlează o societate

În primul rând, este necesar să înțelegem ce înseamnă identitatea digitală. În practică, este vorba de arhivarea Stării Civile a statelor membre și de înlocuirea treptată a acestora cu o stare civilă europeană. Dacă acceptăm ipoteza că prima funcție a unui stat democratic este de a da o identitate membrilor săi numiți „cetățeni”, atunci înțelegem că registrul de identitate reprezintă o funcție fundamentală pentru a constitui statul modern. Mai departe, înțelegem că a pierde starea civilă înseamnă a pierde statul însuși.

Firește, fiecare cetățean își leagă propria identitate de statul care o notează, o determină, o documentează, o arhivează. Nu este o coincidență faptul că, în timpul Revoluției Franceze, în 1792, Registrul civil a trecut în mâinile statului. Apariția unui stat este inseparabilă de existența Registrului civil.

Însă azi, sub pretextul unei „revoluții digitale”, crearea statului civil european marchează începutul marii mișcări ce urmărește, de fapt, dispariția statelor naționale în Europa. Mai mult, atunci când această identitate digitală europeană va fi creată, ea nu va mai include menționarea unei naționalități (române, franceze, germane, maghiare, grecești) pe documentul în sine!

Pe scurt, Bruxellesul cere ca dreptul la cetățenie să fie transferat Comisiei Europene în cel mai scurt timp. Este exploziv, dar ca în atâtea alte situații societatea nu reacționează.

Distopia identității digitale europene

Desigur, prezentată în acest fel, identitatea digitală europeană ia o întorsătură mai tulburătoare decât simpla declarație idilică a Ursulei von der Leyen făcută în Parlamentul European. Dar distopia nu se termină aici.

Site-ul Comisiei Europene anunță și la ce este bun acest document. Astfel, identitatea digitală europeană poate fi utilizată pentru:

  • utilizarea serviciilor publice, cum ar fi să solicitările legate de eliberarea unui certificat de naștere sau a unui document medical ori raportarea schimbării adresei de domiciliu;
  • deschiderea unui cont bancar;
  • completarea unei declarații fiscale;
  • înscrierea la universitate;
  • stocarea informațiilor medicale personale;
  • închirierea unei mașini folosind un permis de conducere digital;
  • check-in la hoteluri etc.

Există și câteva mesaje subliminale. De exemplu, Comisia Europeană arată că cine refuză identitatea digitală europeană nu va mai putea solicita un împrumut bancar. Cum e posibil așa ceva? Simplu, C.E. scrie pe site-ul propriu că „identitatea digitală va avea utilizări bancare, dar și sanitare sau turistice”.

Euro digital și identitate digitală

Proiectul identității digitale europene este legat de implementarea unui euro digital. Deocamdată, se știe că din 2023 Banca Centrală Europeană va pune în circulație euro digital.

Noua monedă va fi sub controlul strict al BCE, care va avea autoritatea legală de a deconecta/ demonetiza portofelul cetățenilor posesori de identitate digitală ori de câte ori dorește. Sistemul pregătit va face posibil controlul mai eficient al cheltuielilor tuturor europenilor. Cu alte cuvinte, va fi posibilă blocarea automată și de la distanță a celor care cumpără prea multă benzină, consumă prea multă energie electrică sau mănâncă prea multă carne.

Treptat, guvernanții progresiști de la Bruxelles schimbă lumea în care trăim. Trecem de la o societate a statului de drept la o societate a conformității.

Pe de o parte vor fi cei care se vor supune moralei în vigoare: să fie vaccinați conform standardelor stabilite de OMS-ul sponsorizat de Big Pharma, să nu producă prea mult CO2, să aibă o viață liniară, să nu gândească „outside the box” etc. Aceste identități digitale vor beneficia de un credit social pozitiv și vor continua să frecventeze teatrele, restaurantul și dansul.

Pe de altă parte vor sta disidenții, cei a căror formă de revoltă va fi mai mult sau mai puțin intensă. Ei vor fi loviți direct în portofel: nevaccinații nu vor putea intra în magazine, iar țăranii (cei vinovați de creșterea emisiilor de CO2) vor avea limite la benzină și utilități.

Ziarul National

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *