Broșură Anti-Naționalistă în Armata Britanică

Cum să identifici extremiștii “de dreapta” din armată.

Extremiștii de dreapta de obicei se descriu ca fiind “patrioți”, adaugă “istan” la sfârșitul numelor orașelor britanice, descriu orașele multiculturale ca fiind “pierdute”, au tatuaje cu iconografie extremistă de dreapta.

De asemenea ei consideră că adversarii lor sunt “trădători”, folosesc termeni precum “islamofascism”, discută despre înființarea unor comunitați doar pentru albi și devin din ce în ce mai nervoși la ceea ce percep ei ca fiind nedreptăți împotriva așa-zisei “identități naționale”.

Acești extremiști periculoși de dreapta se referă la cei ce nu au aceleași convingeri ca fiind “îndoctrinați”. Fac generalizări despre musulmani și jidani, consideră imigrația ca fiind cea mai mare injustiție împotriva persoanelor vulnerabile (copii, batrâni, veterani, pensionari, etc.) și își includ colegii în grupuri închise pe rețelele de socializare.

Citiți și:  Incident rasist anti-alb într-un autobuz. Un pensionar, snopit în bătaie de negrotei

Se referă la corectitudinea politica ca și ceva conspirație comunistă sau de stânga, fac generalizări incorecte despre “Stânga” sau despre guvern, amenință cu violența atunci când pierd un argument, chiar dacă ei consideră că grupurile de extremă dreaptă protestează pașnic. Ei caută activ să recruteze indivizi impresionabili pe care să îi îndoctrineze.

Folosesc referințe incorecte, neadevărate despre imigranți, iudaism sau islam. Vorbesc despre un conflict iminent rasial, sau “Razboiul Rasial”. Ei pretind că este acceptabil să maltrateze jidani și musulmani, pentru că iudaismul și islamismul nu sunt “rase”. Au motive textile, însemne de grup, insigne sau obiecte personale extreme de extremă dreaptă. (așa se exprimă broșura în ultima căsuță din tabel)

Citiți și:  Saci de cadavre şi liste ale inamicilor politici: planul pentru sfârşitul lumii al unor ofiţeri de poliţie şi rezervişti de extremă dreaptă

În câți ani pariezi că ajunge și la noi? Poate a ajuns deja și nu știm.

Cert este că mulți militari patrioți au fost retrași sau epurați, mai avem câțiva pe ici pe colo.

Toate armele sunt la instituțiile de forță a unui guvern manevrat de trădători conduși de finanțatori internaționali care urmăresc o agendă globală, impusă cu orice preț și prin orice extreme. Acesta este extremism. Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

31 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile