Brigitte Pastramă este oficial imaginea aplicaţiei Face App în România!

Brigitte Pastramă a fost declarată oficial imaginea aplicaţiei Face App în România.

FaceApp, aplicaţia care te îmbătrâneşte extrem de realist, a devenit virală şi în România şi se află pe primul loc în peste alte 20 de ţări în topul celor mai descărcate jucării de editare a imaginilor pe telefon

Compania rusească ce a dezvoltat programul spune că aplicaţia foloseşte inteligenţă artificială pentru a scana feţe şi a le face mai tinere, mai bătrâne, mai atrăgătoare sau pentru a le schimba genul, folosind reţele neurale pentru a face modificări pe feţele.

”În România, imaginea noastră este doamna Brigitte Pastramă”, a declarat fondatorul FaceApp, Yaroslav Goncharov. Potrivit acestuia, foto – realismul aplicaţiei a dat rezultate uimitoare pe imaginile fostei soţii a lui Ilie Năstase.

”Am decis să-i acordăm această calitatea doamnei Pastramă şi ca o compensaţie pentru efectele suferite în urma utilizării aplicaţiei noastre. Am auzit că, în România, după ce i-au văzut fotografia, patronii unui magazin de antichităţi nu au vrut să o mai lase să iasă din localul în care intrase pentru a-şi vinde o pereche de cercei foarte vechi.

De asemenea, se zvoneşte că, la fel, după ce i-au văzut poza modificată, oficialii Muzeului Antipa i-au pregătit o ofertă extrem de atractivă astfel încât să pozeze 8 ore pe zi în standurile instituţiei.

Evident, au apărut multe răutăţi pe seama femeii, cum ar fi, de exemplu, că şi-a dat examenul auto conducând un dinozaur, că atunci când trage vânturi iese dinapoia ei un mare nor de praf ori că are certificatul de naştere scris cu litere romane. Noi nu le luăm în seamă, însă, într-adevăr, uneori, din pricina operaţiilor estetice care i-au cam dat daună totală, chiar şi fără Face App ai impresia că Brigitte s-a născut pe vremea când curcubeul era alb – negru şi că biblia aia pe care o poartă la televizor e de fapt o carte sfântă cu autograf de la autor”, a mai declarat Yaroslav Goncharov, fondatorul FaceApp.

Sursa: Barikada.ro

LASA UN COMENTARIU