Brigitte, BATUTA CRUNT. Fosta doamnă Năstase a cerut ordin de protecție. Impotriva CUI?


Update: Purtatorul de cuvant al Politiei Voluntari a declarat pentru Romania tv ca Brigitte a fost agresata de fiul ei, Robert, care i-ar fi furat si masina.

Nou scandal pe scena mondenă! Brigitte ar fi fost bătută de soțul ei, Florin Pastramă. În urma incidentului, vedeta a cerut ordin de protecție împotriva lui.

Totul s-ar fi întâmplat luni, dimineața, când Brigitte ar fi fost agesată chiar de soțul ei, Florin Pastramă. La scurt timp după incident, Brigitte s-a dus glonț către secția de Poliție din zonă, unde a depus plângere. Ea vrea un ordin de protecție împotriva lui Pastramă. Apropiații spun că nu ar fi fost vorba de o ușoară altercație, ci de o bătaie în toată regula.

Așa că nu mai e decât un pas până la inevitabilul divorț, după cu aceiași apropiați au dezvăluit. Ce spunea despre divorț Brigitte? Ea lămurea, în urmă cu ceva timp, zvonurile despre despărțirea de cel pe care-l luase în urmă cu un an. „A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta…

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *