Brenton Tarrant, autorul atacului armat la moscheea din Noua Zeelandă și intoxicarea mass-media ce o să urmeze, conform conceptului internaționalist „corect politic”

Numele BRENTON TARRANT și supraviețuirea popoarelor autohtone

Totul a început în Franța, neagră și maro!

Știrea lunii este atacul armat de la o moschee din Noua Zeelandă, inspirat fiind de Renaud Camus, Brenton Tarrant, un rezistent identitar anti-islamist elimină zeci de musulmani într-o moschee, în ceea ce pare un act disperat de împotrivire la „Marea înlocuire”. De altfel, Brenton Tarrant a făcut un Manifest intitulat „The Great Replacement”.

Atacatorul de 28 de ani, cetățean australian, a parcat mașina după colț, pe strada cu moscheea, s-a dat jos din mașină, a deschis portbagajul, și-a luat o armă și a pătruns pe intrarea din spate a moscheei. Avea la el o boxă portabilă când a deschis focul asupra musulmanilor. Brenton Tarrant a filmat acțiunea în direct, probabil cu un dispozitiv „Go-Pro” montat pe o cască, timp de 16 minute. Filmarea fiind disponibilă pe internet pentru cine caută.

Atacul a lăsat în urmă 49 de cadavre si câteva duzine de răniți. Ulterior, după o urmărire cu mașina, poliția l-a prins și l-a arestat.

Motivul

Brenton Tarrant a explicat în detaliu motivul atacului și a răspuns anticipat la mai multe întrebări într-un manifest, document de 74 de pagini (link).

Faptul că Brenton Tarrant a realizat un Manifest în care explică detaliat procesul „Marii înlocuiri”, este o referire clară la scriitorul francez Renaud Camus, primul intelectual care a analizat această voință politică de înaltă trădare, ascunsă românilor de mass media, denunțând în mod activ complotul organizat pentru invazia și genocidul Europei de viță, prin intermediul raselor arabo-negroide.

Brenton Tarrant mai explică că, prin intermediul unei călătorii în Franța, s-a convins definitiv de obiectivitatea analizei lui Renaud Camus. Nu se știe exact în acest moment dacă Brenton Tarrant s-a întâlnit cu Renaud Camus, puțin probabil, cert este că a observat pe viu efectele și realitățile înlocuirii și, cel mai probabil, neputând sau nevrând să-și închipuie această realitate în Noua-Zeelandă sau în Australia, înțelegând impostura înlocuitorilor-democrați, a ales calea justiției personale.

Renaud Camus a devenit aparent liderul spiritual principal al unei mișcări internaționale de trezire, care a decis să elimine fizic musulmanii din țările occidentale. Obiectivul acestei mișcări este de a opri invazia musulmanilor, apărându-și țările, neamurile, chiar patrimoniul genetic cu armele în mână și pregătiți să meargă până la capăt.

Din păcate, recuperat cu forța de către depozitarii sistemului-înlocuitor înainte să fie prea târziu… să nu cumva să afle lumea prea multe despre ce se pregătește în U.E. (doar că este prea târziu, lumea chiar a aflat!), Renaud Camus își revendică deschis homosidaismul și pretinde că este un mare admirator al ovreilor și al politicii Israeliene.

Renaud Camus este foarte apropiat de ‘telectualul „academician” rasist (antifrancez) Alain Finkielkraut și este legat de mai multe figuri ale Likud-ului din Franța, cum ar fi Gilles-William Goldnadel, ceea ce pare să-l împiedice să meargă până la capătul analizei sale: fără un „Mare înlocuitor” nu poate exista nici o „Mare înlocuire”…

Miza

Motorul mediatic a fost pus în funcțiune, demonizându-l pe atacator de parcă ar fi ultima scursură a societății. Miza lor este folosirea acestui atac ca exemplu pentru necesitatea monitorizării și cenzurii internetului, pe motiv că memele radicaliează oamenii și „de la vorbe la fapte” e doar un pas. Faptul că oamenii ajung la adevăr pe internet reprezintă o mare frustrare pentru manipulatorii societății, care se vor folosi de actele violente ale unor indivizi aduși la limita disperării pentru a impune controlul sever al informației pe internet.

Realitatea

Totuși lăsând ultragiul emoțional pe plan secundar, propun o sinceră autopsie a motivului.

De la sfidarea majorității prin inundarea țărilor cu oameni ce aparțin unei culturi și religii incompatibile cu cea europeană și până la violență, este doar un pas.

Când autoritățile și statul refuză să facă dreptate, ba chiar încurajează un genocid încet, pe calea înlocuirii demografice, instinctul de conservare al unor indivizi se activează și explodează în cele mai violente feluri.

Eu nu aprob atacul, dar îi înțeleg cauza.

Dacă s-ar organiza referendum pe plan local în fiecare zonă ce urmează a primi migranți, majoritatea ar respinge invazia, motiv pentru care nu se organizează, ci se impune.

Brenton Tarrant a apăsat pe trăgaci din disperarea unui animal încolțit care, pentru a-și asigura supraviețuirea, lovește în cei din jur.

Răspunderea morală aparține celor ce promovează înlocuirea demografică a popoarelor băștinașe. Mânjiți cu sângele victimelor sunt guvernele care au semnat fără ezitare legi și ordonanțe autoritare în favoarea invaziei.

Un senator din Noua Zeelandă, Fraser Anning, este conștient de asta și a dat un comunicat prin care spune lucrurilor pe nume, acuzând politica imigraționistă ca fiind adevărata cauză a vărsării de sânge.

Detalii

De asemenea, Brenton a înscris referințe istorice pe armele sale, mai ales bătălii împotriva invaziilor musulmane – uimitor este faptul că, pe unul dintre încărcătoare, figura numele lui Șerban Cantacuzino! –, dar și numele victimelor atacurilor teroriste săvârșite de musulmani în Europa.

Pe una dintre arme poate fi observat numele Ebba Akerlund, o fetiță zdrobită intenționat și dezmembrată cu mașina de un musulman (cultural) la Stockholm.

Apare numele lui Ștefan cel Mare pe pușcă.

CITESTE RESTUL ARTICOLULUI PE INCORECT POLITIC.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile