GENERAL

BREAKING Vladimir Putin face DECLARATIA zilei

putingeneralobez 1 840x500 1

Rusia este pregătită să asigure echipament și instruire militară țărilor aliate din America Latină, Asia și Africa.

O declarație în acest sens a fost făcută, luni, de președintele rus Vladimir Putin în cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului “Armata 2022”.

Este vorba despre un forum tehnico-militar internațional, găzduit la centrul expozițional și de conferințe “Patriot” din Moscova.

“Rusia prețuiește sincer legăturile istorice puternice, prietenești și de încredere cu țările din America Latină, Asia și Africa. Suntem gata să oferim aliaților noștri cele mai moderne tipuri de arme, de la cele de calibru mic până la vehicule blindate și artilerie, avioane de luptă și vehicule aeriene fără pilot”, a spus Putin în cuvântul de deschidere.

“Apreciem foarte mult faptul că țara noastră are mulți aliați, parteneri, oameni cu idei similare pe diferite continente”, a continuat el.

Președintele rus a subliniat, de asemenea, avantajele antrenării soldaților străini în Rusia și a adăugat că își invită aliații să facă exerciții militare comune.

Putin oferă aliaților săi instruire militară în academiile ruse de profil
“De asemenea, vedem perspective mari în pregătirea militarilor străini și în instruirea lor avansată. Mii de profesioniști militari din întreaga lume sunt mândri că au absolvit universitățile și academiile militare din țara noastră”, a mai spus Vladimir Putin.

Declarațiile sale vin în contextul în care forțele ruse se confruntă cu perspectiva unei contraofensive ucrainene în sud, unde artileria Kievului a tăiat rutele de aprovizionare a forțelor de invazie din Herson.

De asemenea, efortul militar al Moscovei pare să fi încetinit, după preluarea controlului în cea mai mare parte a regiunii Lugansk.

Între timp, artileria ucraineană cu bătaie lungă a reușit să distrugă mai multe avioane militare ruse în Crimeea iar, mai recent, un turn de observație din Belgorod a fost distrus de forțele Kievului într-un atac cu dronă kamikaze.

Sursa: antena3.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.