Breaking! Un IMPORTANT lider PSD a fost exclus din partid. Tocmai s-a votat în CEX

Un lider important tocmai a fost exclus din PSD, în urma votului din ședința partidului de după alegerile prezidențiale. Conform unor surse, Dăncilă s-a abținut.

Membrii CEX au votat excluderea Anei Birchall, care a ocupat funcția de ministru al Justiției în guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Conform unor surse, s-ar fi votat și excluderea lui Cozmin Gușă.

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marţi că mai mulţi colegi de organizaţie i-au cerut să se ia măsuri în vederea excluderii fostului ministru al Justiţiei, Ana Birchall, din partid.

„Mi-au cerut mai mulţi colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (…) Dacă oameni din Bihor, din organizaţia mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor. (…) Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor”, a arătat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/