GENERAL

BREAKING Un Antonov An-12 ucrainean cu 8 persoane la bord s-a prăbușit în Grecia

image 2022 07 17 25682260 41 avion prabusit kavala

Un avion cargo cu opt persoane la bord s-a prăbușit în apropierea orașului Kavala, în nordul Greciei, sâmbătă seara târziu, au anunțat pompierii și televiziunea de stat, citate de Reuters.
Televiziunea de stat ERT a relatat că aeronava era un Antonov An-12 deținut de o companie ucraineană, care zbura din Serbia spre Iordania.

Pilotul solicitase o aterizare de urgență din cauza unei probleme la motor, dar semnalul aeronavei a fost pierdut.

Imaginile video încărcate pe ertnews.gr arată aeronava în flăcări care coboară rapid înainte de a se lovi de sol în ceea ce pare a fi o explozie.

Pompierii nu au putut confirma tipul de aeronavă, dar au declarat că există informații inițiale potrivit cărora la bord se aflau opt persoane.

Într-o declarație, au precizat că a trimis 15 pompieri și șapte mașini pentru a stinge incendiul izbucnit după prăbușire. Mai mulți salvatori erau pe drum.

Nu a fost clar care era încărcătura aeronavei, dar unitatea specială de răspuns la dezastre investighează, de asemenea, scena.

„Tratăm încărcătura ca pe un material periculos”, a declarat un oficial al pompierilor.

Sursa: comisarul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.