BREAKING. TRADARE in USR-PLUS. Va fi “EXECUTAT” imediat!

Deputata Cosette Chichirău, copreşedintele USR PLUS Iaşi, susţine că va fi exclus din partid consilierul care miercuri a votat pentru bugetul local prezentat de primarul Mihai Chirica, anunță Agerpres.

“Birourile judeţene reunite ale USR şi PLUS Iaşi vor propune în această seară Biroului Naţional excluderea lui Cezar Baciu din partid. Această excludere nu se poate face direct de către Biroul Local sau cel Judeţean din cauza faptului că USR şi PLUS sunt acum în procedura de fuziune”, a informat Cosette Chichirău.

Ulterior, într-o postare pe pagina sa de socializare, Chichirău a menţionat că “Cezar Baciu este consilierul local prin votul căruia a trecut astăzi bugetul propus de Mihai Chirica, un buget construit cu ignorarea totală a propunerilor” formaţiunii. “Potrivit legii, după excluderea din partid, consilierul local îşi va pierde mandatul”, a adăugat ea.

Citiți și:  Se aude zanganit de catuse. Celebru primar PNL, URMARIT PENAL de DNA sub control judiciar

Bugetul municipiului Iaşi pentru anul în curs a fost adoptat în cadrul şedinţei extraordinare de miercuri a Consiliului Local. La cea de-a treia încercare de vot au participat doar 20 din cei 27 de consilieri ai Consiliului Local. Votul pozitiv a fost dat de cei 11 consilieri PNL, doi de la PMP şi un consilier USR PLUS. Pentru a primi aviz pozitiv, bugetul propus pentru anul 2021 avea nevoie de voturile a 14 consilieri.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!