BREAKING | TENTATIVA ATAC TERORIST IN ROMANIA! UN POLITIST ERA SA IMPUSTE O SECTIE INTEAGA!

Scene dramatice, azi dimineaţă, în sediul IPJ Bacău, după ce un agent principal de la Rutieră, agitat şi incoerent, a scos pistolul în Inspectorat, spunându-le colegilor că sunt manipulatori.

După ce a dirijat traficul, poliţistul Sorin Movileanu a intrat în sediul IPJ Bacău cu pretextul să se încălzească. La un moment, agentul a mers între etaje şi a scos arma din dotare.

Întrebat de colegi ce are, agentul a răspuns: „N-am nicio treabă cu voi, sunteţi doar manipulatori”.

Poliţistul a fost liniştit de chestorul Inspectoratului, care l-a sunat şi l-a convins să renunţe la gest. Acum, tânărul agent, absolvent al Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este la audieri.

Citiți și:  CUTREMUR IN M.A.I.: Dezvăluirile unui șef din Poliția Capitalei: Clanurile mafiote au oameni infiltrați în politică și poliție. Se fac presiuni / VIDEO

Sorin Movileanu a mai fost cercetat pentru loviri si alte violente, acum doi ani, dar s-a renuntat urmarira penala pentru ca s-a impacat cu victima.

Comunicatul IPJ Bacău

Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent.

Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare.

În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă.

Citiți și:  VIDEO / Momente înfiorătoare filmate cu cei doi poliţişti, plini de sânge, imediat după ce au fost tăiaţi cu coasa

Precizăm că agentul este absolvent al Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

312 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile