BREAKING Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cere datele tuturor medicilor care au demisionat din cauza coronavirusului!


Pandemia de coronavirus face victime colaterale!

Conform unui document obținut în exclusivitate de FANATIK,  Inspectoratele de poliţie judeţene prin Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au trimis adrese, pe 1 aprilie, prin care cer oficial datele tuturor medicilor care au demisionat din cauza COVID-19.

UPDATE / În urma dezvăluirilor FANATIK, Ștefan Popescu, purtător de cuvânt al DSP Dolj a precizat că circulara a fost întocmită de IPJ Dolj

„Da, noi am trimis-o, dar am făcut-o la solicitarea IPJ. Noi suntem obligați să trimitem, nu știm mai departe ce vor să facă cu numele”, a precizat acesta pentru FANATIK.

Cei de la IPJ nu au dorit să răspundă întrebărilor. Ofițerul de serviciu a pasat situația către depatrtamentul de relații publice. Aici, purtătorul de cuvânt, Cosmin Grădinaru a precizat că nu este în competența lui acest subiect care aparține, de fapt, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Până la această oră, nimeni nu a răspuns la instituția de mai sus.

Sursa: fanatik.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *